sursa foto:  realitatea.net

Dezvăluiri despre lupta cu Statul Paralel și bezelele trimise lui Kovesi- Adevăratul scop al lui Liviu Dragnea

 Purtătorul de cuvânt al partidului Pro România șterge pe jos cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Fostul om al lui Mihai Tudose se întoarce în urmă cu doi ani, în perioada în care liderul PSD, Liviu Dragnea, vorbea despre nominalizarea Laurei Codruța Kovesi pentru un nou mandat în fruntea DNA. 

”Tot la o tăiere de porc îl găsim pe Liviu Dragnea și în 2016. Dar din vorbe!
Îi trimitea pupici de la distanță Codruței Kovesi.
Dragnea, din păcate, face parte dintr-un șir de oameni care au descoperit statul paralel abia după ce au fost condamnați.
În 2016 , Dragnea a fost ca elevii aceia care se oferă să spele buretele sperând că le va da doamna notă mare. Kovesi și-a reînnoit mandatul cu sprijinul lui Liviu Dragnea.

Februarie 2016.
„Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reiterat că nominalizarea Laurei Codruţa Kovesi pentru un nou mandat în fruntea DNA este „un gest firesc”, având în vedere activitatea instituţiei”, scrie Agenția Mediafax.

„Este un demers FIRESC! Nu este o surpriză pentru nimeni că este nominalizată pentru reînvestire doamna Codruţa Kovesi. Este un gest firesc, având în vedere activitatea DNA. Nu cred că putea să nominalizeze pe altcineva. Dacă a făcut demersul în mod oficial (ministrul Justiţiei – n.r.) este foarte bine”, a declarat Dragnea.

Asa se „lupta” Dragnea acum doi ani cu statul paralel, in timp ce noi ii demascam abuzurile!Trimitandu-i bezele Codrutei.
Nu il interesa ca liderii PSD, colegii lui, aveau dosare la DNA. Il interesa doar sa scape el.”, a scris Felix Rache pe contul său de Facebook.

Vezi și Detalii despre averea șefului DIICOT! Ce salariu impresionant pierde Daniel Horodniceanu, dacă va fi schimbat din funcție

Procurorul-șef DIICOT, avertisment pentru Victor Ciutacu! „Să vedem dacă se merită”

Elena Udrea nu este cap de afiș pe site-ul Poliției Române! Ce infractor deosebit de periculos i-a luat faţa fostului ministru, pe pagina persoanelor urmărite – El a declanșat o implozie în DIICOT

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare