sursa foto:  g4media.ro

Diana Șoșoacă tună și fulgeră: ‘Sunt supusă unei forme de discriminare. Mă voi duce mai departe în instanță’

Senatoarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Diana Șoșoacă a reacționat extrem de dur după ce președintele Senatului, Anca Dragu, a solicitat verificarea măștilor purtate de parlamentarii AUR.

 

„DSP – ul nu a spus că adeverinţa mea este neconformă, DSP a spus că nu se poate pronunţa asupra conformităţii adeverinţei mele, ci numai un medic de medicina muncii. Însă, în Senatul României nu există medic de medicina muncii pentru că noi nu suntem angajaţi, noi suntem demnitari.

Deci acea adeverinţă e valabilă, până când nu o anulează o instanţă acea adeverinţă este valabilă”, a spus Diana Şoşoacă. Senatoarea a adăugat că a purtat mască transparentă din respect faţă de colegii ei, cărora le este frică de infecţie. Tocmai aceste măşti transparente preferate de parlamentarii AUR au intrat şi în atenţia preşedintelui Senatului, Anca Dragu.

Aceasta a cerut verificarea lor pentru conformitate. „Doamna Dragu nu este în niciun conflict cu mine şi nici eu cu dânsa. Iar dvs presa exageraţi foarte mult şi puneţi paie pe foc, ceea ce nu ar trebui să faceţi. Nu a sesizat nicio poliţie, pentru că poliţia nu are ce să caute, nu are competenţă”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Senatoarea AUR a spus că nu i se pare corect ca doar măştile purtate de parlamentarii AUR să fie verificate Aceasta cere ca toate măştile să fie verificate.  „Am invocat faptul că atâta timp eu sunt supusă unei forme de discriminare, voi sesiza inclusiv Consiliul pentru Combaterea Discriminării, am formulat deja plângere penală şi plângere pe GDPR, pentru că eu am solicitat să se verifice conformitatea tuturor măştilor din Parlamentul României, pentru că nu faci numai pentru unul, faci pentru toţi, mai ales în condiţiile în care ANPC a menţionat că peste 93% din măştile din România sunt neconforme.

 

Şi am solicitat să mi se aducă la cunoştinţă toate studiile în care se atestă că măsca te fereşte de Sars-COV2”, a precizat senatoarea AUR.

 

Diana Şoşoacă a declarat că va apela la instanţă

„Eu oricum mă voi duce mai departe în instanţă, pentru că este o chestiune care ţine de întregul popor român. Ceea ce este deranjant este că doamne Dragu, dacă e adevărat că aşa a menţionat într-un interviu, a spus că face acest demers pentru că este o decredibilizare a Parlamentului. Decredibilizarea Parlamentului nu a făcut-o masca doamnei Şoşoacă sau a partidului AUR, decredibilizarea Parlamentului este de 31 de ani din cauza multora dintre parlamentari”, a conchis sentatoarea, conform Antena3.ro.

Citește și:

Gheorghe Piperea, ieșire spumoasă: Vaxinul a ajuns la Balș gata alterat/decedat. Din acest motiv președintele a refuzat să fie primul la vaxinare. Nu vom afla prea repede efectele adverse în cazul lui Cîțu

Guvernul Cîțu le dă o primă lovitură românilor! Se aplică de azi!

EXCLUSIV La 31 de ani de la Revoluție, veniturile lui Gelu Voican Voiculescu s-au prăbușit! A pierdut un salariu de 2.000 de euro pe lună

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare