sursa foto:  opiniatimisoarei.ro

DIICOT, intervenție în forță! Percheziții de amploare la două grupări infracționale specializate în trafic de droguri

Procurorii DIICOT  au efectuat 11 percheziții în județele Ilfov și Dâmbovița, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc.

 

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa urmează să fie aduse, în vederea audierii, un număr de 25 de persoane.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în cauză s-a stabilit faptul că două grupuri infracţionale, alcătuite din nouă persoane, desfăşoară pe raza judeţului Dâmboviţa activităţi de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

 

 

 

Din cercetări au rezultat indicii că persoanele în cauză s-au aprovizionat cu droguri dintr-o cultură de canabis înfiinţată ilegal pe raza localităţii Butimanu.

 

 

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 106 plante ce făceau parte dintr-o cultură de canabis indoor şi outdoor, 4 grindere, 2 cântare electronice, 9 telefoane mobile, suma de 4.500 de lei, mai multe seminţe de canabis, obiecte cu urme de materie vegetală, precum şi mai multe echipamente necesare creşterii şi dezvoltării indoor a plantelor de canabis.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Activităţile au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab”, se mai menţionează în comunicat.

Citește și:

Virgil Musta: ‘Am avut și cadre medicale care considerau că virusul nu există și de aia nu s-au protejat. De aia nu au protejat nici pacienții și au infectat pe alții’

Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state

Medicul Monica Pop a explodat în privința Legii carantinării: ‘Internarea obligatorie e o jignire pentru români. Nimeni nu are curajul să explice de ce doar noi de pe tot Pământul!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare