sursa foto:  aktual24.ro

Document. Dovada care răstoarnă spusele lui Liviu Dragnea

Un celebru protestatar #Rezist a prezentat dovada care răstoarnă spusele liderului PSD, Liviu Dragnea.

Protestatarul Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” şi etichetat „Securilă” miercuri seară de către liderul PSD Liviu Dragnea, şi-a scos dosarul de la Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) care atestă că n-a fost colaborator al Securităţii, informează Mediafax.

„Nu există date ori documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau de colaborator al Securităţii, în sensul legii, cu privire la domnul Moroşanu Tivilic Marian. Prezenta poate fi contestată la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Bucureşti, de către orice persoană interesată, în termen de 30 de zile de la data publicării, pe pagina de Internet a Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii”, se arată în adeverinţa eliberată de CNSAS în cazul protestatarului.

Miercuri seară, Liviu Dragnea a fost huiduit de către un protestatar, după ce a ieşit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019.

„Câţi bani ai furat? (…) La puşcărie”, sunt mesajele pe care un protestatar le-a strigat, atunci când Liviu Dragnea a ieşit, miercuri seară, de la discuţiile cu primarii de municipii.

„La puşcărie să mergi tu, securilă! Direct!”, a fost răspunsul liderului PSD.

Protestatarul a continuat, spunându-i lui Dragnea: „O să mergem împreună!”.

Vezi și SURSE Rămasă fără șef, Armata Română mută în forță! Operațiunea ‘Echiparea’

Intervenție de ultim moment în emisiunea lui Rareș Bogdan! Informații-dinamită în războiul momentului: ‘Matematica nu poate fi schimbată’

Mare atenție,șoferi! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

Marian Ceauşescu l-a urmărit în trafic pe Eugen Nicolicea, a mers acasă la Florin Iordache şi, împreună cu alţi protestatari #rezist, a lipit afişe pe garajul parlamentarului şi l-a urmărit până în scara blocului pe Valer Dorneanu, preşedinte al Curţii Constituţionale. Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

„Securilă” îl umilește definitiv pe Liviu Dragnea. Documentul care arată ce aberații a vorbit liderul PSD

Sursa foto: podul.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare