sursa foto:  reportervirtual.ro

Dragoș Pătraru face praf moțiunea de cenzură: ‘Nimic mai fals’

Cunoscutul realizator al emisiunii „Starea Nației”, Dragoș Pătraru, face praf moțiunea de cenzură declanșată împotriva Guvernului Dăncilă.

Pe pagina de socializare, celebrul jurnalist spune că e „amuzant cât de mulți privesc ceea ce se întâmplă azi ca pe o confruntare dintre bine și rău”.

„Amuzant cât de mulți privesc ceea ce se întâmplă azi ca pe o confruntare dintre bine și rău. Nimic mai fals.
Și mai amuzant este că se presupune că în spatele acestor imbecili care trec de colo-colo și fac și desfac majorități în ultimele zile s-ar afla niște genii malefice. Rahat.

Iar aici recomand o carte care m-a ținut treaz azi-noapte și care mi-a fost și mie recomandată zilele trecute de un telespectator (mulțumesc, Iulian Mihai, de-aia e mai mișto pe goodreads decât pe facebook).
Cartea se numește Humans – A Brief History of How We F*cked It All up). Autorul, Tom Phillips, un tip care chiar poate să te facă să râzi cu poftă, zice așa:

”Many of the worst man-made events that ever occurred were not the product of evil geniuses. Instead they were the product of a parade of idiots and lunatics, incoherently flailing their way through events, helped along the way by overconfident people who thought they could control them.”

Vorbim despre proștii zilei de azi diseară, de la 22,30, la Starea nației. Pe Prima TV. Să fiți iubiți!”, a reacționat Dragoș Pătraru.

Vezi și  Prima lovitură! Cine e parlamentarul USR care nu va vota moțiunea de cenzură și ce avere are

Lovitură uriașă pentru o cunoscută bancă din România! Amenda colosală pe care o are de plătit

Traian Băsescu provoacă un cutremur! Pentru cine a lucrat, în realitate, Kovesi: ‘Acum au extras-o’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare