sursa foto:  mediafax.ro

Prima lovitură! Cine e parlamentarul USR care nu va vota moțiunea de cenzură și ce avere are

O primă lovitură pentru Uniunea Salvați România! Un parlamentar USR a anunțat că nu va vota moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă.

Senatorul USR Ramona Nicoleta Dinu a dezvăluit, pe pagina de socializare, că va absenta de la votul de azi, din cauza unor grave probleme de sănătate.

„Votul moțiunii de cenzură de joi reprezintă un moment decisiv pentru istoria recentă a României, un „t zero” pentru societate, dar mai ales pentru clasa politică în ansamblul ei.

Din păcate, din cauza unor grave probleme de sănătate, nu voi putea fi prezentă la votul din Parlament.

Cred însă cu toată tăria în reușita colegilor mei! Începând de joi, semnalele punctuale care au fost transmise în diferite comunități locale în ultimii ani, se vor transforma într-un semnal general, reprezentativ la nivelul întregii societăți.

Sunt sigură că votul de joi din Parlament va face cinste dorinței pe care românii au manifestat-o în repetate rânduri, atât la ultimele alegeri cât și în stradă!”, a anunțat, pe Facebook, Ramona Dinu.

Potrivit ultimei declarații de avere, verificate de Bugetul.ro, Ramona Nicoleta Dinu nu deține case, terenuri sau mașini.

În schimb, senatorul USR are bijuterii în valoare de 5.000 de euro, părți sociale la societățile Ramona Fashion SRL și Tomis Nautic Club SRL și are de recuperat 16.000 de euro de la Pintea Adina Maria.

Dinu are și datorii. În anul 2007, a contractat un credit în valoare de 74.000 de euro, scadent în 2035, iar în 2008, un credit de 22.500 de euro, scadent în 2035.

În anul 2018, ea a încasat de la Universitatea Ovidius din Constanța peste 73.000 de lei, plus salariul de parlamentar în valoare totală de 125.454 de lei.

Vezi și

Lovitură uriașă pentru o cunoscută bancă din România! Amenda colosală pe care o are de plătit

Traian Băsescu provoacă un cutremur! Pentru cine a lucrat, în realitate, Kovesi: ‘Acum au extras-o’

Vești importante! Ce persoane vor putea ieși mai repede la pensie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare