sursa foto:  gov.ro

După o întârziere de 5 ani în realizarea Autostrăzii Sebeș-Turda, premierul Nicolae Ciucă reacționează: ‘Nu putem să spunem că suntem mulțumiți’

După o întârziere de 5 ani, ultimul tronson al Autostrăzii Sebeș-Turda este inaugurat azi. Dat fiind că a trecut atâta timp de la termenul de finalizare a lucrării, premierul Nicolae Ciucă s-a declarat nemulțumit.

Totodată, șeful Guvernului a precizat că de acum înainte speră ca proiectele de infratructură mare să poată fi derutate și să fie încadrate în plan, așa cum au fost asumate la semnarea contractelor.

Suntem aici azi pentru că acesta e unul dintre motivele pentru care vrem să vedem că proiectele de infratructură mare au ritm și pot să se deruleze și să se încadreze în plan, așa cum au fost asumate la semnarea contractelor.

Ca atare, nu putem să spunem că suntem mulțumiți. În schimb, putem spune că suntem deciși să vedem stadiul fiecărui proiect în parte.

Eu consider că e normal ca atunci când noi asigurăm partea financiară, constructorul să se ocupe. Să nu mai avem aceste întârzieri”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, marți.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare