sursa foto:  antena3.ro

Elena Udrea dezvăluie asul lui Florin Cîțu! De ce PNL-ul a votat în ‘direcția corectă’ la Congres: ‘Atâta vreme cât lângă Cîțu este Emil Boc’

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a comentat deznodământul alegerilor pentru șefia Partidului Național Liberal.

Potrivit Elenei Udrea, atâta vreme cât lângă Florin Cîțu sunt oameni precum Emil Boc, PNL-ul a făcut o alegere corectă în privința președintelui partidului.

Ca politician cred că Florin Cîțu este la început de drum, ocupă o funcție prea mare pentru experiența pe care o are, însă am încredere în cei care îl susțin. Atâta vreme cât lângă Cîțu este Emil Boc, spre exemplu, cu o experiență de om politic uriașă și de om de administrație – primar, prim-ministru – eu cred că PNL a avut dintre cele două opțiuni, opțiunea corectă”, a declarat Elena Udrea, conform Știripesurse.ro.

Întrebată de ce crede că președintele Klaus Iohannis a renunțat să-l susțină pe Ludovic Orban, Udrea a precizat că nu cunoaște relația pe care o avea cei doi înainte de afirmațiile șefului statului.

„Nu am detalii despre intimitățile dintre PNL și Klaus Iohannis. Faptul că în jurul domnului Cîțu sunt oameni în care am totală încredere este suficient să spun că votul PNL a fost în direcția corectă având în vedere candidații”, a precizat Udrea.

Vezi și După Congresul PNL, polițiștii fac dezvăluiri din interior! Au reapărut planurile de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție: ‘Mai milițienesc ca niciodată’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare