sursa foto:  stirileprotv.ro

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe: Reforma pensiilor este o păcăleală! Nu este corect să schimbi regulile în timpul jocului

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, a transmis la postul de televiziune Antena 3 CNN, că reforma pensiilor este o păcăleală, precizând faptul că să schimbi regula în timpul jocului nu este corect.

 

 

 

 

„În primul și în primul rând nu o lege este semnalul că se vor face, ci proiectul de buget, pentru că în proiectul de buget prinzi inclusiv cheltuieli și venituri. Logic!

Şi atunci legea bugetului, când acesta va fi prezentat public, vom vedea acolo dacă într-adevăr din zona aceasta de pensii ceva se scade sau se crește ca și cheltuială. Deci o lege nouă, separată de cea a bugetului, intră în Parlament când va ieși, nu se va ști exact. Deci este o păcăleală!

În cazul în care se merge pe această variantă, soluții există. Nu înțeleg de ce se pune problema ieșirilor din sistem. Numai că oamenii aceia ies din sistem o lege existentă, pentru că e una favorabilă.

Dar să și schimbi regula în timpul jocului nu este corect!

Adică să mărești vârsta de pensionare în timpul jocului este o chestiune incorectă. Nu spui așa: când iese ultimul din sistem, sau noii intrați în sistem au alt alte reguli, și anume vârsta de pensionare de 70 de ani, dar nu schimbi regula în timpul jocului”, a explicat Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe, în emisiunea News Magazine de la Antena 3 CNN, conform stiripesurse.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare