sursa foto:  RFI.RO

Eugen Teodorovici, jigniri dure la adresa opoziției: Șmecherași,tupeiști, isterici, aroganți mai mincinoși

   Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici a răbufnit. Acesta a adresat opoziției jigniri dure. 

”Care mai zeloși, mai muncitori, mai mintoși, care mai vocali, mai ceterași, care mai smecherași, mai tupeiști, mai isterici, care mai cinstiți, mai seriosi, care mai aroganți, mai oportuniști, mai mincinoși și mai caraghioși, care mai chiparoși și mai frumoși, care mai curăței, care cu obrazul gros și teșchereaua plină ochi, care mai barosănei și tare plini de ei, care cu jachete, care cu schelete prin dulapuri și ….tot așa.

Este imaginea pestriță a opoziției politice de azi care, firesc de altfel, se zbate acum să formeze o majoritate parlamentară și să preia puterea. Foarte bine! În sfârșit au ocazia să dea și ei un prim semnal de unitate, după o lungă perioadă de campanie a urii și dezbinării.

Dar nu au luat în calcul apariția unei specii noi de politicieni. Cea a candidatului de profesie. Chipurile, o nouă generație ieșită din laboratoarele politicii, un fel de Supreme Terminator, care, așa cum susține prin liderii săi, se conduce după principiul „totul sau nimic”. Adică ei, generația politicienilor perfecți, super-inteligenți, super-cinstiți, super-frumoși și super-super vor să meargă la rupere cu tot ce înseamnă competiții electorale și numai apoi să preia frâiele țării.

Precum un sportiv de triatlon fără rezultate sau performanțe în competiții reale, doar cu make-up și hormoni injectati în exces, care este pus în situația de a intra într-o echipă alături de alți jucători pentru a obține medalii și a urca pe podium.

Dar refuză din vârful nasului, cu aroganța și impertinența unei celebrități umflată cu pompa, care pune condiții absurde de genul: nu intru pe teren până nu am toată galeria, toți arbitrii, ba chiar și echipa adversă de partea mea.

Până atunci, nu mă interesează … dar stau pe aproape, pe marginea terenului sau în tribună. De acolo vă dau indicații și vă susțin. Poate vă fac și galerie … sau gălăgie!

Indiferența? Ipocrizie? Lașitate? Teamă? Prostie? Incompetență? Dispreț? Toate la un loc, dar este un cuvânt mult mai adecvat pentru această atitudine – C I N I S M !”, scrie Eugen Teodorovici.

Vezi și: Vești bune pentru această categorie de angajați! Ar putea scăpa de plata CAS și CASS

Adevărul a ieșit la ivală! Cât încasa, de fapt, Andreea Marin la TVR-Suma este colosală

Vești proaste! Se majorează amenzile – Ce norme nu trebuie încalcate

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare