sursa foto:  digi24.ro

Eugen Tomac, ieșire nervoasă: ‘PMP a cerut prima oară eliminarea pensiilor speciale’

PMP a fost primul partid care a cerut eliminarea pensiilor speciale, susține liderul partidului, pe Facebook, Eugen Tomac. PNL, PSD, USR şi UDMR au propriile proiecte pentru impozitarea progresivă a pensiilor speciale.

„PMP a fost primul partid care a propus un proiect de lege, semnat de toţi parlamentarii noştri, prin care am cerut eliminarea tuturor pensiilor speciale. Şi nu am renunţat niciodată la aceasta inţiativă. Acum, când toţi se înghesuie din nou să spună că vor eliminarea pensiilor speciale, vreau doar să reamintesc că noi am fost întotdeauna împotriva acestei nedreptăţi şi sperăm ca măcar acum, în al doisprezecelea ceas, când recesiunea bate la uşă şi ne ameninţă cu sugrumarea economiei, să oprim risipa banilor şi să eliminăm toate pensiile speciale”, a scris liderul PMP pe Facebook.

El mai spune că a fost singurul parlamentar care, atunci când s-a votat legea prin care s-au instituit pensiile speciale pentru politicieni, a fost la tribuna Parlamentului şi a spus că renunţ la pensia specială, lucru consemnat în stenograma şedinţei Parlamentului, publicată în Monitorul Oficial.

PNL, PSD, USR şi UDMR au propriile proiecte pentru impozitarea progresivă a pensiilor speciale, conform Mediafax.ro

Vezi și:

În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare