EXCLUSIV Prima reacție a gigantului Carrefour după ce o pisică a intrat în vitrina cu carne: ‘Pisica a fost înlăturată în siguranță, toată cantitatea de carne de la raft a fost distrusă’

După ce o pisică a fost filmată în timp ce mânca dintr-o caserolă cu carne aflată în una dintre vitrinele frigorifice de la Carrefour Colentina, Bugetul.ro a cerut o reacție din partea companiei.

Reprezentanții Carrefour au transmis, pentru Bugetul.ro , că imaginile filmate la Carrefour Colentina sunt, de fapt, din data de 1 mai, când una dintre pisicile din zonă a reușit să se strecoare într-una dintre vitrinele cu marfă.

Potrivit Carrefour, „pisica a fost înlăturată în siguranță, toată cantitatea de carne de la raft a fost distrusă conform procedurilor, iar spațiul a fost igienizat corespunzător”.

„Deși iubim animalele de companie, nu le putem permite accesul în magazin. Pe viitor, vom fi mai vigilenți la acest aspect, întrucât magazinul nostru din Colentina se află într-o zonă de case, unde locuiesc mulți iubitori de pisici”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Carrefour România.

Poziția Carrefour România:

La începutul lunii mai, pe data de 1, o pisică din zonă a reușit să se strecoare într-una dintre vitrinele cu marfă, însă colegii din magazin au reacționat rapid pentru a soluționa situația.

Astfel, pisica a fost înlăturată în siguranță, toată cantitatea de carne de la raft a fost distrusă conform procedurilor, iar spațiul a fost igienizat corespunzător.

Deși iubim animalele de companie, nu le putem permite accesul în magazin. Pe viitor, vom fi mai vigilenți la acest aspect, întrucât magazinul nostru din Colentina se află într-o zonă de case, unde locuiesc mulți iubitori de pisici”.

Vezi VIDEO AICI!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare