sursa foto:  b365.ro

Explicații făcute de Florentin Pandele despre starea de sănătate a Gabrielei Firea! ‘Nu a vrut să fie operată în afara România’

Florentin Pandele a vorbit duminică seara despre starea de sănătate a Gabrielei Firea. Acesta spune că cei doi au fost în Marea Britanie pentru o a doua opinie medicală, chiar la indicaţia echipei din România.

Florentin Pandele a vorbit despre starea de sănătate a Gabrielei Firea şi despre ce s-a întâmplat în timpul vizitei medicale din Londra.

„Am citit şi eu o parte din comentariile apărute pe contul lui Gabi. De ce a trebuit ca Gabi Firea să meargă la Londra să îşi facă un control. Am mers cu Gabi pentru că echipă condusă de Iulian Brezean, echipă care a făcut intervenţiile chirirghicale din România, a cerut să aibă şi o altă opinie. A fost trimis setul de analize şi filmul ultimei operaţii. Joi s-a făcut o vizită medicală la Londra. După un consult de 75 de minute dânsul a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz. Acesta a explicat că acelaşi lucru l-ar fi făcut şi cei de la Londra. Consultaţia a costat 300 de lire sterline, aproximativ 1.500 de lei. Sâmbătă am mai mers la o clinică privată, la un specialist în boli gastro intestinale rare. Nu se ştie cauza care a provocat această boală. Gabi a luat această hotărâre încă de la început. Nu a vrut să fie operată în afara România. Colonul şi-a micşorat din diametrul. Se poate face reconstrucţia. Va avea loc o nouă intervenţie medicală”, a spus Florentin Pandele duminică seară la Romania TV.

Pandele a mai spus că Firea nu a mâncat sau a mâncat foarte puţin timp de 4 luni de zile. Cu privire la sârmă, Pandele spune că nu s-a găsit un răspuns, însă primarul din Voluntari recunoaşte că are o serie de bănuieli pe care nu vrea să le spună, informează romaniatv.net

Vezi și

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

Mare atenție! Iată ce trebuie să faci pentru a nu fi amendat în acest caz

Vești mari! Se dau tichete pentru mii de români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare