Fanii Mihaelei Rădulescu vor fi încântați- Ce emisiune va prezenta vedeta

 Anamaria Prodan  a declarat, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că se va retrage pentru o perioadă din televiziune, locul său la emisiunea „Gospodar fară pereche” fiind luat de o persoană la fel de puternică, ce îi va însura pe toți.

Se pare că ar fi vorba despre Mihaela Rădulescu, precizează voxbiz.ro.

Conform propriilor declarații, Anamaria Prodan a luat această decizie pentru că ar petrece foarte puțin timp împreună cu fetele sale.

”Chiar dacă Sarah are 19 ani, are momente când vrea să stea cu mama. Mi-a spus şi profesoara că, de la 14 ani, e singură în America. Chiar are nevoie de mine, mai ales că va avea cel mai important meci de baschet din cariera ei. Mă bucur că producătorii m-au înţeles. Intru în perioada de transferuri, la fotbal. Noiembrie, decembrie, eu trebuie să muncesc, inclusiv ianuarie. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să filmez şi să fac fotbal. Nu îmi mai ajung 24 de ore“, a mărturisit Anamaria Prodan.

”Nu plec niciodată de lângă voi și nici de lângă Gospodar Fără Pereche, numai că nu mai am timp. S-au decalat filmările. Trebuia să fiu aici în România pentru filmări.

Nu mai am cum, eu intru în perioada transferurilor la fotbal și atunci în noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie să muncesc. Nu am cum. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să nu mai apuc să-i văd pe ei absolut deloc, să filmez și să fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, a mai declarat aceasta.

Vezi și

Traian Băsescu provoacă un cutremur! Pentru cine a lucrat, în realitate, Kovesi: ‘Acum au extras-o’

Vești importante! Ce persoane vor putea ieși mai repede la pensie

Șeful de cabinet al lui Corneliu Coposu îl desființează pe Mihai Șora: Pe vremea când unii ‘sufereau pentru libertate’, alții erau uciși

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare