sursa foto:  Facebook

Florin Călinescu vine cu o propunere în forță! Unde l-ar instala pe Traian Berbeceanu

După cazurile de la Caracal și Săpoca, Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, vine cu o propunere incendiară.

Politicianul spune că l-ar instala pe celebrul comisar Traian Berbeceanu la vârful Poliției, pentru a o reorganiza. Mai mult, el consideră că trebuie schimbată întreaga clasă politică.

„Povestea cu Caracalul să o lăsăm pe seama timpului. Parca toți anchetatorii stau la mila lui Gheorghe Dincă, sunt la bunul său plac. Sunt și oameni care suferă în tăcere, inclusiv polițiști, în subordinea unui impostor pus de partid. Trebuie schimbată toată clasa politică: și Putere, și Opoziție. L-aș pune pe Traian Berbeceanu în locul necesar pentru a reorganiza poliția, pe criterii de profesionalism. Statul, Guvernul și miniștrii au creat o psihoză după cazul Caracal.

E dincolo de orice thriller ce se întâmplă la Săpoca. De 30 de ani însă, oamenii politici și-au pus oamenii în fruntea ministerelor. Demisie anunțate de ministrul Sănătății nu rezolvă mare lucru. Premierul trebuie să își dea demisie, ministru Sănătății trebuie să își dea demisia, dar nici asta nu rezolva mai nimic. Am intrat în politică pentru că nu am date că partidele actuale nu pot schimba lucrurile din rădăcină. Avem câțiva prieteni care ne ajută. Suntem un anti-Sistem. Participăm la alegerile parlamentare și locale de anul viitor”, a spus Florin Călinescu, la Kanal D.

Vezi și

SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

EXCLUSIV Probele pe care Remus Rădoi le va prezenta azi la DIICOT: Înregistrări explozive

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare