sursa foto:  Hepta

Florin Cîțu iese la atac: La ceea ce asistăm în aceste zile este doar o mascaradă, o ticăloșie. Marcel Ciolacu, un socialist

Fostul premier Florin Cîțu a avut o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 unde a discutat despre măsurile fiscale propuse de Guvernul Ciolacu. 

„Orice creștere de taxe într-un mediu economic, care deja este oricum supus multor presiuni, creșterea economică este în cap, industria este deja în recesiune de mai multe luni de zile. Va avea și aceste efecte, un efect secundar este acela al creșterii evaziunii fiscale. Unele companii care vor putea, își vor transfera activitatea în alte țări, așa cum s-au întors în România companiile după ce a scăzut impozitul pe dividende la 5 %, așa vor pleca acum în altă parte. L-am mai auzit, iarăși, cu o minciună pe socialistul Ciolacu, astăzi, că România are cel mai mic impozit pe capital. Nu este adevărat, și Bulgaria și Ungaria au impozit pe capital mai mic decât România. România, în continuare cu Marcel Ciolacu, un socialist, păstrează cea mai mare impozitare a forței de muncă din România. De aceea, la ceea ce asistăm în aceste zile este doar o mascaradă, o ticăloșie, să nu mai vorbim despre banii pe care trebuia să îi luăm din PNRR și să-i investească în economie. Discutăm toți despre această prostie pe care o face. Pe de o parte, omoară economia privată, pe de altă parte, nu rezolvă nimic cu deficitul și, așa cum arată lucrurile astăzi, pierdem și banii din PNRR, vom fi și sancționați de Comisia Europeană și pierderi și fonduri UE.”, a declarat Florin Cîțu, pe B1 TV.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare