sursa foto:  g4media.ro

Florin Cîțu îl desființează pe Vlad Voiculescu: Foarte mulţi oameni cred că se pricep la foarte multe lucruri, dar e bine să mergem cu specialiştii

Premierul Florin Cîțu i-a dat o replică tăioasă fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce acesta din urmă a acuzat că DSP București a ascuns 4.000 de teste pozitive, pentru a se organiza Congresul PNL.

Cîțu le-a transmis românilor să asculte doar de specialiști, nu de oameni care nu au niciun fel de experiență, expertiză în acest domeniu.

„Le recomand tuturor românilor să asculte doar de specialişti. Informaţiile referitoare la sănătate sau modul de calcul al incidenţei trebuie să vină doar de la specialişti, nu de la oameni care nu au niciun fel de experienţă, expertiză în acest domeniu. Ar trebui să fim foarte atenţi aici.

Eu ştiu, deja, şi în acest caz domnului respectiv (…) i s-a dat o replică de la DSP, de la specialişti, care spun foarte clar cum s-au făcut lucrurile. De aceea, le recomand românilor, de fiecare dată, să asculte doar opinia specialiştilor. Aşa, foarte mulţi oameni cred că se pricep la foarte multe lucruri, dar e bine să mergem cu specialiştii”, a afirmat Cîţu, luni.

Acuzațiile făcute de Vlad Voiculescu:

Creșterea fulminantă a numărului de cazuri s-a temperat în mod miraculos după ziua de luni, chiar înainte de congresul PNL.

Aflu astăzi (n.r. – duminică) că peste 4000 de teste pozitive din zilele de 23, 24, 25 septembrie nu au fost „alocate*” de DSP București, adică nu au apărut în cifrele oficiale. Incidența ar fi fost altfel semnificativ mai mare.
Aveți grijă de voi!
———
nealocat = dispărut din orice statistică oficială”.

Vezi și După Congresul PNL, polițiștii fac dezvăluiri din interior! Au reapărut planurile de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție: ‘Mai milițienesc ca niciodată’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare