sursa foto:  româniatv.net

Florin Roman, ieșire-fulger: Actualii lideri ai coaliției m-au păcălit și pe mine cu ‘determinarea’ lor!

Deputatul PNL Florin Roman susține că ”Șefii pesediști ai televiziunii și radioului pleacă azi, din fruntea acestor instituții, pe care le-au făcut preș pentru Liviu Dragnea”.

”Șefii pesediști ai televiziunii și radioului pleacă azi, din fruntea acestor instituții, pe care le-au făcut preș pentru Liviu Dragnea.
Pot să mulțumească liniștiti actualilor lideri ai coaliției majoritare că și-au mai luat o leafă bună, încă 6 luni. Și ei, dar și doamna Weber, încă în funcția de Avocat al Poporului, deși actualii lideri ai coaliției vorbeau de schimbarea ei “in prima săptămâna după alegeri”. Să le dea măcar un mic și o bere! Recunosc, m-au păcălit și pe mine cu “determinarea” lor!
Sper ca noii interimari să redea televiziunii și radioului, statutul de instituții publice, în interesul românilor și nu al partidelor politice! Nu de alta, dar văd că interesul unora este acum să crească numărul funcțiilor de conducere! Poate îi vor lasă în pace pe cei pe care îi numesc să crească și audiență TVR și a radioului politic. Mai ales că se sparge și cloaca pesedistă de la CNA!
Așa sunt eu, mai optimist!😀”, a scris Florin Roman pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare