sursa foto:  Facebook

Fost ministru de Finanțe, declarație HALUCINANTĂ despre Denise Rifai

Gheorghe Ialomiţianu, fost ministru al Finanțelor din partea PDL, actual deputat PNL se pregătește pentru un nou mandat, dar pentru asta are nevoie de un loc sigur pe listele partidului.

Invitat la o emisiune a RFI, Ialomițianu a spus că Alina Gorghiu dă dovadă de multă maturitate politică, deschizând ușa către oameni valoroși și a dat-o exemplu pe Denise Rifai despre care consideră că „poate contribui la un program valoros din punct de vedere economic şi financiar pentru România”.

Vezi și VIDEO/Adevăratul motiv pentru care Gorghiu o vrea pe Denise Rifai în PNL

Iată mai jos declarațiile fostului ministru al Finanțelor:

„Toate partidele îşi doresc oameni de valoare din jurnalism, din presă, din societatea civilă. Eu cred că doamna Gorghiu dă dovadă de maturitate în funcţia de preşedinte, deschizând uşile partidului pentru oameni valoroşi, în comparaţie cu PSD şi ALDE, care vor să deschidă uşile partidului, să primească oameni cu probleme juridice”.

A existat în prealabil o discuţie în partid? „Ştiţi că tot timpul am avut discuţii în partid să deschidem uşa partidului pentru oameni valoroşi, pentru oameni care sunt apreciaţi de cetăţeni, ca toţi cei care votează PNL-ul să vadă că vrem să reînnoim partidul, avem o deschidere, avem ca interes central cetăţeanul, care trebuie să vadă în PNL alternativa la guvernare”, spune deputatul.

Vezi și Alina Gorghiu, încă un pas spre Elena Udrea

Prin ce s-au remarcat cele două jurnaliste? „Pe Denise Rifai eu o cunosc foarte bine, că am fost la multe emisiuni, este foarte bine pregătită profesional, cunoaşte viaţa economică din România, din întrebările pe care mi le-a pus la emisiunile la care am participat mi-am dat seama că poate contribui la un program valoros din punct de vedere economic şi financiar pentru România. Este o persoană foarte bine pregătită profesional şi dacă ar face pasul acesta, ar ajuta foarte mult PNL-ul, dar şi pe cetăţenii români. Sigur, e decizia dânsei. Cealaltă colegă de la Antenă, nu am fost la nici o emisiune, dar o văd că este o persoană echilibrată, face emisiuni foarte bune în interesul cetăţeanului”, afirmă Gheorghe Ialomiţianu la RFI.

Cum a arătat Denise Rifai competența în domeniul economiei în emisiunile de la Realitatea Tv, rămâne încă o adevărată dilemă. Ea poate fi potrivită pentru alte portofolii, de exemplu, cele tangențiale cu comunicarea, ținând cont de experiența ei în domeniul televiziunii. Strategia liberalilor de a insista să o asocieze pe Denise Rifai cu domeniul complicat al economiei este, însă sortită eșecului.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare