sursa foto:  Facebook

Surprinzător! Alina Gorghiu se apropie de Elena Udrea

Pare că România se învârte în același cerc. Din nou și din nou… aceeași scenă, aceeași poveste, dar alte personaje, copii mai bune sau mai rele ale celor de dinainte.

„Istoria își bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se”, spunea marele savant Nicolae Iorga. Se pare că spusele lui se confirmă astăzi. Într-adevăr, mulți români dau senzația că nu-și amintesc trecutul, motiv pentru care îl readuc în prezent cu insistență.

Vezi și Declarația care îl face pe Ion Iliescu să tremure

gorghiu„Justiţia trebuie să-şi urmeze cursul şi în cazul Elenei Udrea“, spunea Elena Udrea în 2015, în discursul său din Parlament când DNA a cerut arestarea sa.

” Tocmai pentru că mi se pare nerelevantă candidatura Alinei Gorghiu, mi se pare mult mai important ce fel de liste sau de profil de candidat vom avea”, a declarat preşdintele PNL la finalul CNC al partidului, pe 8 octombrie 2016.

Alina Gorghiu se apropie în fiecare zi tot mai mult de Elena Udrea… este deja o evidență. În cele două declarații de mai sus (am selectat doar două) se remarcă cum ambele vorbesc despre ele la persoana a treia.

Vezi și VIDEO/Oprea, făcut ilegal general? „E fost bodyguard!”

udrea„Se ştie că dictatorii au o părere foarte bună despre ei înşişi. De la Ceauşescu la Saddam Hussein, de la Fidel Castro la Muammar Gaddafi, de la Alexandre Lukaşenko la Kim Jong-il, toţi se consideră nişte fiinţe superioare. Iar uneori, pentru a marca şi mai puternic acest lucru, ei vorbesc despre ei înşişi la persoana a III-a”, se arată într-un interviu RFI cu scriitorul Matei Vișniec, opinie împărtașită și de mulți psihologi care au studiat fenomenul.

Atât Elena Udrea, cât și Alina Gorghiu au studiat Dreptul la facultatea privată Dimitrie Cantemir. Ambele sunt de profesie avocat și au avut case de avocatură.

Vezi și Tupeu MAXIM! Cum au ajuns magistrații să ia pensie de 1 MILIARD lei vechi pe lună?

Ambele au fost propulsate și menținute în funcții importante în partid de sau cu sprijinul președinților României, Traian Băsescu, respectiv Klaus Iohannis.

Ambele sunt blonde, Alina Gorghiu deschizându-și părul din ce în ce mai mult, odată cu apropierea de cea mai înaltă funcție în partid.

În perioada de glorie, toate atacurile politice ale Elenei Udrea îl aveau drept țintă pe Victor Ponta. Astăzi principala țintă a Alinei Gorghiu este Victor Ponta.

Atât numele Alina Gorghiu, cât și numele Elena Udrea apar în dosarele procurorilor DNA. Elena Udrea a fost pusă sub acuzare după ce Traian Băsescu a pierdut puterea. Alina Gorghiu în prezent este la fel de integră cum era și Elena Udrea acum 3 ani.

Dacă stăm să analizăm prezentul prin prisma trecutului, viitorul nu arată deloc bine. Poate data viitoare va fi cu mai mult noroc și românii aleg alt cerc.

Vezi și Pe cine va propune Iohannis la SIE?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare