sursa foto:  www.presalibera.net

VIDEO/Oprea, făcut ilegal general? „E fost bodyguard!”

Mihnea Motoc, ministrul Apărării Naționale (MApN), a dispus constituirea unei comisii care să analizeze modul în care a fost avansat în grad fostul vicepremier al României, Gabriel Oprea. Ca urmare a sesizărilor și solicitărilor venite din partea jurnaliștilor, șeful MApN dorește ca acest organ de control să stabilească dacă au fost îndeplinite obligațiile legale pentru înaintarea în grad, de la colonel la general de brigadă, a lui Oprea.

„Rezultatele acestei analize vor fi comunicate cu promptitudine către mass-media și opinia publică”, infomează MApN, citat de Agerpres.

Vezi și Isărescu, Kovesi, MRU sau Hagi… Lista celor pe care Oprea i-a făcut ILEGAL colonei

În martie 2015, publicația Cotidianul susținea că fostul vicepremier și ministru al Afacerilor Interne este fosta gardă de corp a lui Miron Cozma, în anii ’90.

De altfel, Oprea și ”Luceafărul huilei” apar într-un filmuleț pe YouTube, din 1996, acolo unde fostul șef al MAI pare să-i poarte de grijă lui Cozma. Un lucru e cert: cei doi par foarte apropiați. În perioada 1990-1993, potrivit CV-ului său, Gabriel Oprea a fost ofițer de justiție militară activ.

Vezi și Dezvăluiri incendiare despre Alina Gorghiu. Contracte și dosare

Apoi urmează un gol de opt în ani în CV-ului fostului vicepremier, timp în care nu se știe ce activități a întreprins, și este foarte probabil ca în ’96 să fi fost bodyguardul ”Luceafărului huilei”.

Vezi și Redevenim GRÂNARUL Europei? Suntem pe primul loc la…

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare