sursa foto:  playtech.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta: ‘Nu mă așteptam să-mi facă dosar. Am lucrat foarte bine și cu SIE și cu SRI’

Am lucrat foarte bine cu SIE și SRI și nu mă așteptam să-mi facă dosar penal pentru că    le-am spus că nu stau cu nimeni și vorbesc doar cu voi. Dan Șova l-a anunțat că i se pregătește un dosar penal și Koveși a negat după care „m-a sunat Uncheșelu că mă pune sub urmărire penală”, spune fostul premier Victor Ponta.

„Mă vedeam și în cadru neoficial și eu am lucrat foarte bine și cu SIE și cu SRI.

Asta cu dosarele și eu m-aș bucura să se oprească în sensul următor:  Îl prinzi, pe Tucă, pe Ponta cu  sacul de bani, cu conturi,  „fă-l”, dar 7.000 de dosare, din care 6.900 sunt cu achitării și 100 sunt forțate  să îi condamnăm ca să fie bine…”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă se aștepta să-i facă dosar, fostul premier a spus: 

Nu, nu, m-am așteptat. Nm-am așteptat pentru că asta fost înțelegerea 

mea cu ei: „domne, fiți atenți enu stau cu nimeni, nu mă văd cu nimeni, stau cu voi, vorbesc cu voi,  aflați voi tot ce fac și dacă vreun pericol, dacă vedeți voi, că Tucă băgat în ceva, spuneți imediat și am dejagat”, a spus el.

Ponta spune că în urma insistențelor venite de la Dan Șova care îl anunțase că va avea dosar penal la DNA a  vorbit cu Laura Codruța Koveși care i-ar fi spus că „nu-i adevărat. Minte Șova, după care s-a trezit pus sub urmărire penală.

„Nu mi-au spus nimic, dar lfaimoasa întâlnire din 2015 eu m-am dus, Maior plecase și era Coldea  interimar și venise Șova și îmi spusese că-l tot chemau și am zis „bă, dacă îmi faceți dosar, spuneți-mi  că eu vreau să plec din funcție. Lăsați-mă pace” și chemat-o pe doamna Koveși, care s-a uitat în  ochii mei și zis „dar nu-i adevărat. Dar cum, nici vorbă, minte Șova. După care, după săptămână  eram cu Frans Timmermansluam bani europeni și mă sună „Sunt Uncheșelu! veniți mâine să vă pun  sub urmărire penală”, s spus fostul premier, conform gândul.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare