OMV

Fostul premier, Mihai Tudose, despre taxa de solidaritate pe care trebuie să o plătească OMV: A făcut o mulţime de bani pe cârca românilor

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose a fost întrebat, sâmbătă, dacă OMV va plăti taxa de solidaritate, potrivit News.

“Eu cred că OMV o va plăti. Cred că va plăti fiindcă a făcut o mulţime de bani pe cârca românilor. Haideţi să fim sinceri cu viaţa”, a precizat europarlamentarul PSD.

El a mai fost întrebat de ce statul român nu a fost în stare să transpună corect directiva europeană.

“Statul român a transpus foarte corect acea directivă care astfel a fost negociată şi acceptată fiindcă de data asta, când s-a negociat chestia asta ministrul de resort nu a protestat cum a protestat Daea, inclusiv în scris. Adică domnul Virgil Popescu de la PNL. (…) Aceste acte se transcriu. Nu se interpretează. Ai transcris-o, atâta tot. Numai dacă schimbi o virgulă ai ieşit din text”, a explicat europarlamentarul PSD.

Întrebat dacă pentru această situaţie este vinovat ministrul Energiei, Virgil Popescu, Mihai Tudose a răspuns: “Am spus-o de 10 ori. Poate şi domnul Virgil Popescu, domnul ministru încerca să se bată, dar măcar spunea, frate, eu nu am fost de acord, am avut alte idei. Acolo majoritatea a decis altfel, dar m-am bătut pentru treaba asta. Eu am luat procesele verbale de şedinţă de acolo, m-am uitat. Nimic”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare