sursa foto:  hotnews.ro

Fractură în Coaliție! USR-PLUS se rupe de PNL și bate palma cu PSD și PER!

USR-PLUS se rupe de PNL și bate palma cu PSD și PER! Cel puțin, aceasta este alianța care conduce, la ora actuală, Râmnicu Vâlcea.

Joi, după ședința Consiliului Local, presa vâlceană a anunțat că „este evident că USR și PSD, PER au format oficial o alianță politică”.

Ieri, cu cele 14 voturi pe care le-au obținut prin alianță, au scos președintele de ședință Grigore Crăciunescu și l-au ales pe Petrișor Manda pentru următoarele 3 luni de zile, scrie impactreal.ro.

Virgil Pîrvulescu, viceprimarul PNL din Râmnicu Vâlcea spune că, în momentul de față, USR, PSD și PER reprezintă o alianță.

Nu este nicio problemă din partea noastră să își nominalizeze alt consilier. Este o alianță în momentul de față, au majoritate cu 14 voturi USR, PSD și PER.”, a afirmat Pîrvulescu.

Conform sursei citate, un alt motiv prin care este evident faptul că alianța USR-PNL nu mai există este poziționarea de joi a consilierilor de la PNL, schimbând locurile de lângă cei de la USR pe un alt set de scaune din filarmonică.

S-au ales administratorii pentru PIEȚE PREST SA și ETA SA.

Pentru rolul de președinte al consiliului de administrație de la PIEȚE PREST SA a fost ales Andrei Gheorghiu, iar pentru același rol la ETA SA a fost aleasă Rădulescu Andreea, consilier USR.

La aceste două decizii, PNL a decis să nu participe la vot deoarece metoda de alegere ai acestor administratori nu ar fi legală.

Vezi și EXCLUSIV Ludovic Orban, despre imaginea de la Cluj: ‘Evident că a fost o regie! Celor care erau cu mine nu li s-a dat loc lângă mine’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare