sursa foto:  elitaromaniei.ro

Frații Pavăl trec frontierele României! Lovitura dată în anul 2023! Proprietarii Dedeman cuceresc Italia

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii gigantului Dedeman, își extind afacerile dincolo de granițele României. Proprietarii Dedeman urmează să achiziționeze un hotel din Italia.

Proprietarii Grand Hotel Gardone, familia Mizzaro Papini, urmează să vândă hotelul către un grup de asocițai format din Pavăl Holding și Apex Alliance.

Familia Mizzaro Papini a transmis, într-un comunicat de presă, că tranzacție se află în faza finală, conform Gardapost.it.

Familia Mizzaro Papini deținut pachetul de acțiuni al Grand Hotel SRL, societate prin care operează Grand Hotel Gardone, informează sursa citată.

Cine sunt cumpărătorii

Pavăl Holding este vehiculul de investiții al proprietarilor lanțului de magazine de bricolaj Dedeman, Dragoș și Adrian Pavăl.

De partea cealaltă, Apex Alliance este o companie din domeniul hotelier cu sediul în Lituania.

În comunicatul de presă citat de presa din Peninsulă nu sunt furnizate informații despre valoarea tranzacției.

Se precizează, însă, că Pavăl Holding și Apex Alliance ar urma să deschidă Grand Hotel Gardone în luna iunie, pentru sezonul 2023, urmând ca apoi să facă investiții majore.

Mai multe informații vor fi făcute publice la momentul finalizării tranzacției, se mai precizează în comunicatul de presă amintit.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare