sursa foto:  lumeapolitica.ro

Gabriela Firea îl desființează pe Nicușor Dan: ‘Domnule primar fără inimă, acum scumpiți și bucuria Crăciunului?’

Senatorul PSD Gabriela Firea a lansat o solicitare de ultim moment către primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, să anuleze taxa de intrare de la Târgul de Crăciun, în valoare de 7 lei, pentru copiii de peste 12 ani și adulți.

În calitate de senator al cetatenilor din Bucuresti, solicit primarului general sa anuleze de îndata taxa de intrare de 7 lei pentru accesul in Targul de Craciun, aplicata copiilor peste 12 ani si adultilor! Oricum, ar fi trebuit sa puna la dispozitie suficiente bilete care se puteau procura on-line, pentru a evita aglomeratia de la intrarea, unde se taie acum bilete, ca in vremuri de trista amintire. Nicaieri in lume nu se impune taxa de intrare in targurile de Craciun!
Si familiile cu venituri mici au dreptul sa viziteze un targ de Craciun! Asa cum s-a intamplat in anii trecuti! Va dati seama cat ar trebui sa plateasca pentru intrare o familie cu 2-3 copii?
Parca se clama grija pentru oameni, digitalizarea, transparenta! Vorbe in vant!
Domnule primar fara inima, ati scumpit biletul pentru transportul in comun, ati scumpit agentul termic, acum scumpiti si bucuria Craciunului?
Ce faceti cu banii primiti de la Guvern, din taxele platite de cetateni?
Santierele sunt inchise, nu testati in scoli si institutii, nu ati demarat licitatia pentru inlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obtinute de mine si echipa mea.
În afara de propaganda ieftina si acuzatii ridicole in legatura cu “greaua mostenire”, cu ce va ocupati, in putinele momente cand va exercitati atributiile de primar?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Vezi și:

Nicușor Dan le dă vești proaste bucureștenilor! ‘Noi nici nu am cerut bani, am fost foarte onești. Vom avea o mare dificultate în ianuarie 2022 cu banii pentru subvenția la termoficare’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare