sursa foto:  stiripesurse.ro

Gabriela Firea: ‘Nu mă ţin de scaun şi nu îmi pare rău de job’

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că nu se ţine de scaun, că a acceptat votul de la alegerile de duminică şi şi-a strâns lucrurile din birou.

Întrebată dacă va merge în instanţă în cazul în care renumărarea voturilor în Bucureşti nu va fi posibilă, Firea răspuns: „Trebuie, dacă vrem să nu ne fie ruşine de cetăţeni”.

„Dacă vrem să apărem în faţa cetăţenilor ca nişte persoane oneste şi care respectăm legea, trebuie făcute toate demersurile. Dacă vom reuşi cu renumărarea, dacă nu, în instanţă, pentru că e totuşi votul cetăţenilor, este constituţional şi nu este normal să planeze suspiciuni atât de mari şi, dacă este fraudă, aşa cum noi credem, măcar să o scoatem la lumină. Dacă nu este, să spunem că au fost nişte erori umane şi care oricum nu schimbau ierarhia”, a afirmat ea.

Gabriela Firea a explicat că, în prezent, asigură tranziţia până la depunerea jurământului de către noul primar general.

„Eu oricum am acceptat votul, ştiţi foarte bine, mi-am strâns lucrurile din birou, mi-am luat la revedere de la toţi colaboratorii, nu mă cramponez, nu mă ţin de scaun, nu mă leg şi eu asigur acum o tranziţie, practic, până la depunerea jurământului noului Consiliu General şi noului primar general, fiindcă aşa este legal, să asigur serviciile de utilitate publică în oraş, precum şi toate urgenţele. Nu mă ţin de scaun şi nu îmi pare rău de job, nu îmi pare rău de funcţie, îmi pare rău de cetăţenii care au votat altceva şi a ieşit altceva”, a spus Firea, informează agerpres.ro

Citește și:

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare