Gafă făcută de Cătălin Tolontan! Un cunoscut luptător, numit ‘interlop din bandele din Berceni’

Într-o anchetă semnată și de jurnalistul Cătălin Tolontan, cunoscutul luptător Marius Tiță, acum retras din activitate, este numit „interlop din bandele din Berceni”.

Astăzi Libertatea a publicat ancheta „Gruparea Goleac – primarul PSD Băluță se afișează cu mafia. Șef din Poliția Locală Sector 4, la piscina din curtea casei liderului Clanului Sportivilor”.

Pe baza acestei excepții datorate pandemiei de COVID-19, Antonio Goleac, fiul lui Marian Goleac, șef ADP Sector 4, și al Matildei Goleac, subprefectul Capitalei, a candidat singur și a ieșit șef la Ordine Publică în cadrul Poliției Locale Sector 4. Pe 2 mai, cu două săptămâni înainte de a fi numit șef la poliție, Antonio Goleac a apărut în curtea cu piscină a lui Robert Nica”, scrie sursa citată. Nica este fost lider al Clanului Sportivilor.

Vezi și EXCLUSIV Poliția se pregătește de cafteală! Achiziție de mii de bastoane cu electroșocuri și telescopice

Bugetul.ro a descoperit o gafă în ancheta semnată de Cătălin Tolontan. În material, apare o fotografie cu Antonio Goleac, care ar fi  „alături de un alt interlop din bandele din Berceni”.

Interlopul din stânga este, de fapt, celebrul luptător Marius Tiță. Drept dovadă Bugetul.ro v-a atașat și o fotografie cu Marius Tiță, de pe vremea în care urca în ring.Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, persoane zâmbind

De la „veteranul luptător de arte marțiale mixte” la „interlop din bandele din Berceni”

De altfel, inclusiv publicația Libertatea a scris despre Tiță în trecut. „VIDEO/ Luptătorul Marius Tiță vrea să-i bată pe Faimoșii de la „Exatlon”. I-a provocat pe Yamato Zaharia și Mirel Drăgan”, titra, în 2018, publicația citată.

Autorul îl numea pe Mariu Tiță, la acea vreme, „veteranul luptător de arte marțiale mixte”.

„Prezent miercuri, în calitate de invitat, la Turneul Colosseum, veteranul luptător de arte marțiale mixte Marius Tiță, 40 de ani, a reușit să uimească miile de persoane și sportivi strânși la Sala Polivalentă după ce le-a transmis, de la microfon, sportivilor care concurează la „Exatlon” că-i așteaptă în ring. Vrea să-i bată, pentru că, altfel, nu-și găsește liniștea, spune Marius!”, se arată în articolul citat.

Iată că acum „veteranul luptător de arte marțiale mixte” a fost transformat într-un „interlop din bandele din Berceni”.

Vezi și

Gheorghe Piperea prevestește un cutremur pentru Guvernul Orban: O lege care generează niște drepturi nu poate fi neutralizată prin OUG

EXCLUSIV Lovitură de teatru: LIDL cedează: Mutarea făcută de gigantul german pe piața din România

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare