george simion 1

sursa foto:  Facebook

George Simion anunță din SUA că va candida la alegerile prezidențiale! Liderul AUR lansează teorii ale conspirației care întrec limitele imaginației!

Liderul formațiunii AUR, George Simion, a transmis într-un interviu că va candida la președinția României, subliniind că probabil va intra în turul doi cu candidatul socialist.

George Simion se află în SUA zilele acestea unde participă la cea mai mare conferință republicană, CPAC – Conservative Political Action Conference, unde pretinde că a fost invitat. Liderul AUR a precizat în interviul acordat pentru frankspeech.com că va candida la președinția României și că va intra sigur în turul al doilea cu candidatul socialist, făcând referire la candidatul PSD. Până la acest moment, Simion a susținut că va fi o analiză internă în AUR pentru desemnarea candidatului.

De asemenea, în cadrul interviului, Simion a pretins că este posibil să nu existe alegeri în România, precizând că clasa politică este atât de speriată de el și de formațiunea pe care o conduce, încât a decis să mute alegerile și nici nu e clar dacă acestea vor fi ținute. De asemenea, George Simion mai afirmă că nu a susținut campania de vaccinare deoarece comunitatea științifică a fost împărțită în ceea ce privește calitatea vaccinului, care este experimental.

În al doilea interviu, Simion a vorbit despre caracterul tiranic al asaltului globalist asupra familiei tradiționale, a creștinismului și a suveranității naționale. Liderul AUR și-a făcut un merit din faptul că au fost oprite vaccinurile contra Covid-19 în România.

Citește și: Cu ce echipă ține George Simion, vulcanicul șef AUR. Deputatul și-a recunoscut simpatiile în materie de fotbal

George Simion și-a pus averea la adăpost de soție

Liderul AUR, George Simion, și-a pus averea la adăpost de soție sa. Cei doi proaspăt căsătoriți au decis să aibă bunurile în separație, așa cum reiese din declarația sa de avere. Soția acestuia a luat un credit ipotecar la care George Simion nu va avea nicio responsabilitate. În cazul în care Ilinca nu ar putea plăti rata din diverse motive, Simion nu are nicio obligație legală să plătească pentru ea. În cazul în care cei doi se despart sau Ilinca nu mai poate plăti, banca nu se poate îndrepta împotriva lui Simion. La fel, dacă cei doi divorțează, Simion nu poate avea nicio pretenție asupra imobilului.

Simion s-a căsătorit în 2022 cu aleasa inimii lui în urma unei nunți controversate, la care au participat 25.000 de oameni. Acesta a spus că și-a organizat nunta din bunăvoința oamenilor care i-au donat cele necesare și din banii de la nași, având 42 de nași. Din declarația de avere reiese faptul familia Simion a strâns la nuntă suma de 400.000 de euro. Anterior nunții, Simion pretindea că darul de nuntă îl va dona pentru a face un spital pentru cei nevoiași. În final, a păstrat banii, scrie newsweek.ro

Vezi și: Salariul șefului AUR, deputatul George Simion. În luna decembrie, parlamentarul se plângea că i-au fost reținute anumite sume

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare