sursa foto:  elitaromaniei.ro

Gigantul Dedeman pregătește o investiție remarcabilă! Proiect pentru România

Gigantul românesc de bricolaj Dedeman, aflat în proprietatea fraților Dragoș și Adrian Pavăl, pregătesc o investiție de efect.

Mai exact, Dedeman ar urma să sprijine financiar reabilitarea „Casei Alecsandri”. Dedeman a confirmat că poate prelua o parte din costurile lucrării, ce se ridică la peste 3,5 milioane de lei.

Aparatul de specialitate al Consiliului Județean Bacău a publicat, în SEAP, documentația pentru atribuirea serviciilor de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcție la obiectivul „Lucrări de intervenție la imobilul Casa Vasile Alecsandri”. Data pentru depunerea ofertelor este 30 august 2023, iar valoarea estimată a contractului este de aproximativ 3,6 milioane lei (inclusiv TVA), cu o durată totală de 27 de luni din care 3 pentru serviciile de proiectare și 24 pentru execuția lucrărilor.

Ce a declarat Dedeman

În situația în care Consiliului Județean Bacău ne va solicita sprijin financiar pentru acest proiect, ne vom implica fără doar și poate. Suntem mereu deschiși să susținem inițiativele de bine din orașul nostru, iar reabilitarea unui monument istoric remarcabil, așa cum este Casa “Vasile Alecsandri”, se aliniază cu valorile companiei Dedeman, dar și cu dorința și eforturile noastre constante de a contribui la promovarea educației, culturii și patrimoniului cultural național”, au declarat reprezentanții DEDEMAN, pentru Ziarul de Bacău.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare