sursa foto:  elitaromaniei.ro

Lovitură dată de proprietarii Dedeman! Pavăl Holding, vehiculul de investiții al fraților Pavăl, anunță o creștere a profitului net

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii gigantului românesc Dedeman, au reușit să dea o lovitură de proporții, potrivit datelor oficiale.

Pavăl Holding, vehiculul de investiții al fraților Pavăl, a raportat o cifră de afaceri pentru anul 2022 de 1.713.617.724 de lei.

La această cifră de afaceri, frații Pavăl, prin Pavăl Holding, au obținut un profit net de 1.517.807.993 de lei.

În anul 2021, Pavăl Holding a raport un profit net de 1.248.934.780 de lei. Așadar, asistăm la o creștere a profitului realizat de Pavăl Holding.

În 2020, lucrurile au stat mult mai bine, însă, pentru frații Pavăl. Pavăl Holding a raportat un profit net de 3.339.192.209 de lei.

Frații Pavăl, prin Pavăl Holding, au trecut frontierele României, achiziționând Hotelul Gardone din Italia

Karina Pavăl, moștenitoarea gigantului Dedeman, a anunțat o lovitură fără precedent dată de compania românească. Frații Dragoș și Adrian Pavăl, prin Pavăl Holding, intră pe o nouă piață internațională, după ce au achiziționat hotelul italian Grand Hotel Gardone.

Grupul lituanian Apex Alliance și Pavăl Holding au anunțat finalizarea achiziției emblematicului Grand Hotel Gardone, inaugurat în anul 1884 pe malul lacului italian Garda. Deschiderea hotelului este programată pentru luna iunie 2023, marcând începutul sezonului de vară din acest an.

Karina Pavăl, moștenitoarea Dedeman, a afirmat că aceasta este prima tranzacție internațională a Pavăl Holding. „Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali și internaționali care caută îmbinarea perfectă a frumuseții naturii cu bogăția culturală și experiența ospitalieră excepțională”, a punctat ea.

„Suntem încântați să anunțăm prima noastră tranzacție internațională, achiziționarea emblematicului Grand Hotel Gardone, un reper atemporal în Italia, care completează perfect portofoliul nostru. Împreună cu stimatul nostru partener, Apex Alliance, pornim într-o călătorie emoționantă pentru a repoziționa Grand Hotel Gardone într-o destinație de cinci stele la nivel internațional, respectând în același timp istoria sa captivantă și bogatul său patrimoniu.

Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali și internaționali care caută îmbinarea perfectă a frumuseții naturii cu bogăția culturală și experiența ospitalieră excepțională”, a declarat Karina Paval, vicepreședinte Pavăl Holding.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare