sursa foto:  arq.ro

Gigi Becali a rămas mască: Aşa ceva e inadmisibil. Şi tot Becali este vinovat, la integritate!

Patronul FCSB , Gigi Becali, a avut o ieşire nervoasă când a aflat  că nu a fost înștiințat conform  regulamentului, și declară că va depune plângere. „O să vorbesc cu avocatul să facem o plângere, dar nu ştiu ce să facem. Aşa ceva e inadmisibil. Şi tot Becali este vinovat, la integritate”, anunță  Gigi Becali.

Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Portarul FCSB va evolua din vară la campioana României.

Gigi Becali a rămas mască în momentul în care a aflat că Bălgrădean semnase chiar înainte de a apăra împotriva lui FC Botoşani: El a semnat de acum 10 zile. Am crezut că este o glumă. I-am spus: “Tu eşti nebun? Tu nu îţi dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoşaniul, când ai semnat cu CFR? Să aperi şi cu CFR Cluj” .

Cum să mai apere Bălgrădean? Înseamnă că mingea pe care ai împins-o cu Botoşaniul… Eu nu vreau să îmi fac păcate, nu spun că ai făcut ceva. Dar gândirea ta este ca CFR Cluj să ia campionatul.

El mi-a spus: “Nea Gigi, mi-a fost ruşine”. Măcar să îmi spună că a semnat, să fie bărbat. Dar să i-o dai pe tavă să dea gol, nu ţi-a fost ruşine?

Clubul poate să îl contacteze, dar face o notificare prealabilă. Mă înştiinţezi pe mine, îl contactezi şi asta e regulamentul. Te pomeneşti că a luat şi o primă la semnătură. Am vorbit cu un avocat, dar este foarte grav ceea ce a făcut. Tu erai al CFR-ului şi ai apărat cu Botoşani. Nu reproşează nimeni că a semnat, dar de ce ai mai apărat cu Botoşaniul?

Dacă voiam să îi prelungesc contractul, îi spuneam. Nu am avut intenţia asta. Dar aici vorbim despre un portar care a semnat în plin sezon cu rivala. I-am spus: “Du-te la casa ta, du-te la CFR Cluj”. Ţin spionul în casă? Să plece.

La Manea este altceva. Băiatului i-am dat hârtie că este liber de contract. A fost totul regulamentar şi moral. Întreabă-l pe el. Când jucăm cu U Craiova, el cu cine ţine? Dacă a luat nişte bani la semnătură? Mai mulţi…

O să vorbesc cu avocatul să facem o plângere, dar nu ştiu ce să facem. Aşa ceva e inadmisibil. Şi tot Becali este vinovat, la integritate. Mergeam cu Bălgrădean în continuare dacă nu ştiam. El îmi spunea: “Voiam să vă spun înainte de meciul cu CFR Cluj”. Nu aveam nicio nemulţumire faţă de el”a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Vezi și:

Generalul care revine în forță și va conduce România de la Bruxelles. Macron îl sprijină

EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

EXCLUSIV Semnal de ruptură între USR și PLUS! Moise Guran rupe rândurile!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare