sursa foto:  arq.ro

Gigi Becali a suflat ușurat: Judecătoarea de la tribunal a ridicat sechestrul şi a desfiinţat ordonanţa procurorului DNA,

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a suflat ușurat în dosarul în care este acuzat de spălare de bani cu un teren din Voluntari, supraevaluat şi retrocedat nepotului său Vasile Geambazi.

”Nu e rechizitoriu ăla. Ce a apărut e ordonanţa procurorului care a fost desfiinţată de Tribunalul Bucureşti. E un titlu de despăgubire care e dat de Curtea Supremă, deci despăgubirea este dată de Curtea Supremă”, a declarat Gigi Becali.

”Că un procuror care e copil şi a vrut să se afirme şi a făcut o tâmpenie, e altceva. Dar judecătoarea de la tribunal a ridicat sechestrul şi a desfiinţat ordonanţa procurorului DNA, deci asta nu mai are nicio valoare, a spus finanțatorul FCSB

”Eu eram în puşcărie şi nepotul meu ce era să facă? Că avea banii în cont. Avea şi alţi bani în cont, nu numai banii ăia. Cât am fost în puşcărie a încasat vreo 30 de milioane de euro, banii mei. Că ne-am calificat în Champions League, l-am vândut pe Chiricheş, pe Gardoş şi pe cutare”, a continuat Gigi.

”Şi a retras banii împrumut, cum ar veni, împrumutaţi de mine. El administra. Când a avut nevoie, a scos banii, când a avut nevoie Steaua, a dat banii. Valoarea despăgubirii a fost stabilită de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, a afirmat latifundiarul din Pipera, a informat fanatik.ro.

Vezi și:EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare