sursa foto:  arq.ro

Gigi Becali nu se uită la bani! Oferă sute de mii de euro pentru patru fotbaliști

În urma plecării  lui Mihai Teja la vicecampioana României, Gaz Metan şi FCSB sunt în dispută.

Medieşenii şi-au lăsat antrenorul să plece liber, dar aşteptau şi transferul, la pachet cu Teja, a unui jucător în schimbul a 400.000 de euro.

Gigi Becali oferă doar 500.000 de euro pentru trei-patru jucători. Acum, după ce conducerea a susţinut că schimbă foaia cu FCSB şi că va îngreuna transferurile, impresarii fotbaliştilor ameninţă cu o metodă inedită. Iulian Cristea, Antoni Ivanov, Carlos Fortes, Luis Aurelio, Ely Fernandes şi Boubacar Fofana sunt fotbaliştii despre care s-a scris că pot ajunge la FCSB, iar Becali propune 500.000 de euro pentru trei-patru dintre aceştia, susţine ProX.

Propunerea nu e pe placul lui Gaz Metan, care şi-ar fi dorit ca cedarea lui Teja la FCSB să fie urmată de un singur transfer, dar în schimbul a 400.000 de euro, sumă care ar scoate din insolvenţă clubul din Ardeal. Astfel, în urma acestei neînţelegeri a pornit un război al declaraţiilor între cele două formaţii.

Sursa citată notează că Becali ar fi dispus să ofere până într-un milion de euro, dacă în afacere ar fi inclus şi Darius Olaru, dar medieşenii nici nu au vrut să audă. Mijlocaşul este cel mai important produs al lui Gaz Metan, iar în schimbul său ar putea primi bani buni de la echipe din afara României.

În urma acestor evenimente, impresarii şi-au intrat în rol şi au ameninţat că fotaliştii doriţi de FCSB nu se vor antrena dacă cei care conduc Gaz Metan nu-şi schimbă atitudinea faţă de ofertele venite pe adresa clubului.

 

Vezi și:

Atenție, șoferi! S-a aflat cum puteți rămâne fără permis de la 1 ianuarie 2019

Se aplică de la 1 ianuarie 2019! Ce decizie a luat Guvernul

Salarii mai mari pentru acești politicieni! Ce indemnizații vor primi din 2019

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare