sursa foto:  facebook

Ginerele celor doi soți morți în tragedia de la Crevedia s-a ales cu dosar penal după ce a intrat în curtea socrilor pentru a hrăni animalele

În urma exploziei de la Crevedia, doi soți au pierit, într-un interval de câteva ore. Ginerele acestora s-a ales cu dosar penal după ce a intrat în curtea socrilor lui pentru a hrăni animalele.

 

 

 

Anunțul a fost făcut chiar de fiica acestora.

La trei zile de la tragicul eveniment, femeia a venit la casa părinților ei, împreună cu soțul, pentru a hrăni animalele din ogradă și pentru a lua diverse lucruri. Surpriza a venit în momentul în care a încercat să intre în curte, cu toate că a fost însoțită de un pompier.

”Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând sa hrănim animalele ramase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poarta, iar în curte să intre doar domnul pompier. Respect pentru pompierul care s-a oferit sa ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celalalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furam ceva sau să fugim.

Într-un final a ajuns soțul meu la secția de politie, încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?).

Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu”, a scris femeia pe o rețea socială.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare