sursa foto:  Inquam Photos / Ilona Andrei

Grindeanu: ‘Vreau să fac un avertisment pentru PNL și USR și anume că nu aveți nicio șansă să mai deturnați votul românilor’

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că ”Niciun vot pe care românii îl vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde”.

 

„Niciun vot dat de români PSD nu va putea fi furat. Am pus la punct împreună cu colegii noştri din teritoriu cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare. Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Ei vor susţine din punct de vedere tehnologic tot ceea ce ţine de raportările privind procesele verbale din acea noapte”, a spus Grindeanu duminică, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

 

 

El a adăugat că PSD va fi partidul care va avea în cel mai scurt timp voturile numărate „până la ultimul”.

 

„Niciun vot pe care românii îl vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde. Vreau să fac un avertisment pentru PNL şi USR şi anume că nu aveţi nicio şansă să mai deturnaţi votul românilor”, a afirmat Grindeanu, conform agerpres.ro.

Citește și:

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare