sursa foto:  clujcultural.ro

La 33 de ani de la Revoluție, șeful Secției Parchetelor Militare confirmă implicarea GRU-KGB în Revoluția din ’89: Nu au existat teroriști în Decembrie ’89! A avut loc inserția dintre Partidul Comunist Român și Partidul Comunist Român, cu un pic de condiment GRU-KGB

Generalul magistrat Cătălin Ranco Pițu, șeful Secției Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiții, cel care a instrumentat Dosarul Revoluției, susține că în Decembrie 1989 nu au existat teroriști.

Mai mult, generalul Cătălin Ranco Pițu a afirmat, joi seara, la TVR 1,  că GRU și KGB s-au implicat în Revoluția Română din Decembrie 1989.

Totodată, el a ținut să sublinieze că a Revoluția Română a fost o revoluție autentică, „doar că, pe lângă acea revoluție, s-a înfiripitat și altceva”.

Cătălin Ranco Pițu: „Nu au existat teroriști în Decembrie ’89, n-am nicio îndoială! În Decembrie 1989 a avut loc inserția dintre Partidul Comunist Român și Partidul Comunist Român, cu un pic de condiment GRU-KGB”

„Pentru sutele de mii de români ieșiți în stradă, ieșite în stradă, a fost o revoluție autentică și este corect să fie așa.

Pentru victime și urmașii victimelor, este revoluție. Doar că probatoriul demonstrează, pe lângă acea revoluție, s-a înfiripat și altceva. Iar acel altceva este responsabil pentru aproape 1.000 de morți de după 22.

Nu au existat teroriști în Decembrie ’89, n-am nicio îndoială! Ne-am împușcat între noi, așa cum au spus-o mulți, ca urmare a acelei psihoze care a existat în decembrie.

Și să închid într-un mod așa, ușor-ușor umoristic, deși nu e vorba despre așa ceva în cazul acestei emisiuni: un alt martor foarte important, Mihail Montanu, a spus că în Decembrie 1989 a avut loc inserția, zice el, dintre Partidul Comunist Român și Partidul Comunist Român – aș adăuga eu, cu un pic de condiment GRU-KGB, a spus Pițu, la TVR 1, în cadrul emisiunii „Decembrie Roşu”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare