sursa foto:  mediafax.ro

Guvernul liberal anunță că va face cea mai așteaptă autostradă: De 30 ani, toată lumea cere acest lucru

Guvernul liberal va face cea mai așteptată autostradă, a anunțat ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu.

Este vorba despre autostrada Sibiu-Piteşti. Finanţările sunt pregătite şi vom trece Carpaţii, a precizat ministrul Florin Cîţu, la conferinţa ZF Bankers Summit 2020.

Guvernul liberal va face autostrada Sibiu-Piteşti. Proiectul este pus în Planul de Relansare, finanţările sunt pregătite. Vom trece Carpaţii cu guvernul liberal. De la această autostradă vor apărea multe oportunităţi. De 30 de ani toată lumea cere acest lucru”, a afirmat șeful MFP.

Cîţu a adăugat că la şedinţa de Guvern din această săptămână ar urma să fie aprobate şi alte programe de finanţare, inclusiv Programul de garantii pentru companii mari, derulat prin Eximbank, noua schemă pentru Prima Casă, un program de garanţii pentru leasing.

Pentru Programul de Relansare Economică, actele normative ar trebui aprobate în această lună. El se concentreză pe investiţii, singura soluţie pentru a avea o economie competitivă în viitor. Ne concentrăm pe infrastructură”, a explicat Cîțu.

Vezi și

EXCLUSIV Cutremur între Servicii! Șeful SPP câștigă dublu față de șeful SRI! Salariul generalului Pahonțu a explodat în ultimul an fiscal declarat

Lovitură devastatoare pentru Academia Română! Sume de bani încasate într-un mod de-a dreptul șocant

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare