sursa foto:  romania-insider.co

Guvernul Orban este criticat dur: Niciun ministru nu vine cu vreun proiect concret!

Senatorul Niculae Bădălău, cunoscut pentru ieșirile sale din peisaj și pentru limbajul dur, uneori de mahala, când vine vorba de ”duelurile” sale cu opozanții săi, sau chiar și cu membrii din același partid a criticat dur Guvernul Orban.

Niculae Bădălău subliniază că Guvernul Orban nu are vreo intenţie să majoreze pensiile, aşa cum prevede legea, și niciun ministru nu vine cu vreun proiect concret.

„Efectele crizei politice generate de PNL şi de preşedintele Klaus Iohannis s-au simţit, în primul rând, în evoluţia monedei euro. Problema este că majoritatea produselor din România sunt din import, iar asta generează un val de creşteri de preţuri. În plus, Guvernul Orban nu are vreo intenţie să majoreze pensiile, aşa cum prevede legea, şi nici nu respectă hotărârea Parlamentului privind dublarea alocaţiilor copiilor.

Totodată, datoria publică a ajuns la o cotă maximă, iar cea guvernamentală este dezastruoasă. În fiecare zi, ne împrumutăm. Am văzut că domnul Cîţu prezenta ca pe o realizare faptul că s-a împrumutat la o dobândă mai mică, dar tot împrumut este!”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

„Pe de altă parte, România are două tipuri de venituri, în primul rând, cele fiscale. Potrivit unei statistici recente, încasăm doar 32% din TVA. Deci, evaziunea fiscală a crescut fantastic, în timp ce fiscalizarea produselor din străinătate a scăzut. Apoi, prin Guvern, România este cel mai mare proprietar de terenuri, de gaze, apele minerale, toate rezervele naturale. Cu toate acestea, anul trecut, statul român avut undeva peste 340 de milioane încasări din astfel de venituri. Infim!

În acelaşi timp, procesul de repunere pe picioare a Industriei României a fost stopat de Guvernul PNL. Nu poţi creşte, nu poţi construi, dacă nu produci! Iar o ţară care nu-şi colectează propriile venituri, nu are bani nici măcar pentru pensii şi salarii, pe care, evident, trebuie să îi ia de la investiţii.

Toţi din Guvernul Orban vorbesc numai despre controale, dar niciun ministru nu vine cu vreun proiect concret, nici la Dezvoltare, nici la Mediu şi aşa mai departe. Pentru că nu au proiecte, nu au soluţii!”, apreciază Niculae Bădălău, conform dcnews.ro.

Vezi și:Semnal de alarmă în toiul nopții pentru Marcel Vela: ‘Nu repetați greșeala!’

EXCLUSIV Ludovic Orban scoate la mezat activitățile sanitar-veterinare publice! Schimbarea legislativă pregătită de Guvernul PNL

EXCLUSIV Ministrul Muncii, ordin pe unitate! Să fie retras (document)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare