sursa foto:  bucurestifm.ro

Halep devine ‘colega’ Șarapovei: Ce sponsor și-a ales jucătoarea

Simona Halep joacă de la începutul acestui an fără sponsor tehnic. A doua jucătoare a lumii şi-a reziliat contractul cu cei de la Adidas este pe punctul de a semna cu un nou sponsor. Alegerea sa va fi făcută publică peste câteva zile.

Simona ar fi ajuns la un acord cu Nike, brand cu care Șarapova se află în ultimul an de contract.

„Cei mai mulţi dintre sponsori au rămas alături de ea în perioada în care a fost suspendată pentru dopaj. Dar sunt sigur că există o serie de clauze de penalităţi în contracte pentru asemenea situaţii”, a explicat Simon Chadwick, profesor în managementul sportului la Universitatea din Salford.

Astfel, Nike doreşte prelungirea contractului cu Șharapova, însă pentru o sumă ceva mai mică. Maria, deşi un nume care vinde în continuare bine, se află într-o postură incomodă, problemele sale legate de dopaj părând să o ajungă tot mai mult din urmă, informează telekomsport.ro. 

„În termeni de brand şi reputaţie, Șarapova e lider de piaţă. Ea atrage toată atenţia, iar revenirea sa a demonstrat acest lucru. E un star imens, iar lumea tenisului are nevoie de ea”, a dezvăluit Karen Earl, chairman la European Sponsorship Association.

Vezi și Radu Banciu îl ‘distruge’ pe Darius Vâlcov: ”Era un slujbaș al statului, un funcționar public care…”

Atenție! Ce trebuie să știe românii care au lucrat cel puțin trei ani în statele Uniunii Europene

ATENȚIE! NU o să mai bei NICIODATĂ apă de la robinet, după ce o să vezi aceste IMAGINI

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare