sursa foto:  tintaonline.ro

ATENȚIE! NU o să mai bei NICIODATĂ apă de la robinet, după ce o să vezi aceste IMAGINI

Autoritățile ar trebui să ia măsuri! Se trage un semnal de alarmă în privința apei de la robinet! Un bucureștean a făcut publică, pe rețelele de socializare, o fotografie care arată ce beau românii, odată cu apa furnizată de autoritățile locale.

Acesta a postat o imagine cu un filtru de la un aparat de purificare a apei, în care acesta este plin de fier.

„Dacă aveți lipsă de fier în organism, beți cu încredere apă de la robinet! Mulțumim autorităților pentru apa potabilă, pe care ne-o oferă”, scrie utilizatorul de Facebook.

Contactat de Bugetul.ro, bucureșteanul a dezvăluit că folosește un aparat de filtrare a apei, cu șase filtre, kegat la rețeaua de apă.

Acesta susține că îi plătește un abonament de 260 de lei, valabil trei luni, unei firme din domeniu. Odată, la șase luni, se schimbă filtrele.

„Folosesc un aparat de filtrare a apei și plătesc un abonament de 260 de lei, pentru trei luni. Cel din imagine este unul dintre cele șase filtre ale aparatului. El este capsulat, dar l-am tăiat ca să vă și eu ce găsesc în el”, ne-a declarat locuitorul Capitalei.

Nici cu apa din comerț nu-i e rușine

Bucureșteanul ne-a spus că are copii și că de aceea s-a interesat în mod deosebit în privința apei pe care ar trebui să le-o dea celor mici, iar aparatul de purificare a apei s-a dovedit a fi soțuția optimă.

Utilizatorul ne-a precizat că a făcut teste de laborator, unde a luat și ape îmbuteliate, de la cea mai scumă la cea mai ieftină, și că, din punctul de vedere al impurităților găsite, Bucovina este cea mai bună.

El ne-a dat ca exemplu negativ mărci precum Evian, Dorna și Borsec.

„Am făcut teste de laborator. Am luat și din cele îmbuteliate. de la cea mai scumpă la cea mai ieftină. Borsec are gust bun, dar are enorm de mult calcar. Ca Evian, fier și calcar la greu. Și Dorna e „varză” la capitolul ăsta”, ne-a declarat el.

Vezi și EXCLUSIV! Ce funcție și-ar dori acum Rovana Plumb, actualul ministru al Fondurilor Europene

SURPRIZĂ! Ce pensie GRASĂ are Gabriel Oprea – I-a crescut de ZECE ORI într-un an

Mare ATENȚIE! Ce vor fi OBLIGAȚI să DISTRUGĂ toți proprietarii de terenuri din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare