sursa foto:  bzi.ro

SURPRIZĂ! Ce pensie GRASĂ are Gabriel Oprea – I-a crescut de ZECE ORI într-un an

Fost vicepremier, ministru al Internelor și al Apărăriii Naționale, Gabriel Oprea este unul dintre pensionarii plătiți cel mai bine. Mai mult, pensia i-a crescut de zece ori într-un an.

Acesta încasează, lunar, o sumă impresionantă de la Casa de Pensii a Ministerului Apărării Naționale (MApN). Bugetul.ro vă dezvăluie, miercuri, pensia lui Oprea.

Conform ultimei declarații de avere din 2016, verificate de Bugetul.ro, fostul vicepremier a încasat 73.140 de lei doar de la Casa de Pensii a MApN. Asta înseamnă că Gabriel Oprea ia, lunar, 6.095 de lei.

Vezi și Și-ar dori-o mulți români! Ce pensie încasează fostul președinte Emil Constantinescu

Să zicem că nimic nu este anormal până aici! Totuși, acest lucru pare inexplicabil, când ne uităm la declarația de avere a lui Oprea de pe vremea când era șef la MAI, adică din anul 2015. Acesta a primit, la acea vreme, o pensie anuală de 7.349 de lei (vezi facsimil), circa 612 lei pe lună.

Practic, într-un an, pensia specială a lui Gabriel Oprea a sărit de la 612 lei la 6.095 de lei, asta dacă nu există vreo greșeală în declarațiile de avere ale fostului vicepremier.

Vezi și Mare ATENȚIE! Ce vor fi OBLIGAȚI să DISTRUGĂ toți proprietarii de terenuri din România

Mutarea prin care va câștiga teren în fața gigantului Orange: Ce achiziție va face Vodafone

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare