sursa foto:  gettyimages.com

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

 Acesta ar interveni direct în lupta pentru Primăria Capitalei, trăgând anumite sfori pentru a-și înscăuna propriul candidat. Femeia pe care ar miza Pahonțu este Violeta Alexandru, actual ministru al Muncii, președintele PNL București.  Pahonțu ar încerca să o impună pe Alexandru drept candidat din partea PNL la Primăria Capitalei. Cel puțin asta susține Capital.ro.

Numirea Violetei Alexandru la ministerul Muncii nu a fost deloc întâmplătoare. Lia Olguţa Vasilescu a reuşit să-şi crească enorm imaginea, abordând subiectul pensiilor regulat, exact din fotoliul pe care-l ocupă acum protejata generalului Pahonţu. Aceasta era deja o voce puternică în PSD, însă ceea ce a transformat-o în comunicatorul cel mai apreciat la nivel naţional a fost modul în care a gestionat portofoliul de la acest minister extrem de ofertant din punct de vedere electoral. De altfel ea a şi devenit purtător de cuvânt al PSD ulterior, iar astăzi continuă să aibă mesajele cu cel mai mare impact la public. O arată numărul  mare de vizualizări al ştirilor care o au drept personaj principal, potrivit capital.

Urmărind acelaşi model, strategii din spatele Violetei Alexandru au dorit să o propulseze la ministerul Muncii pentru ca acesta să-i fie ca o trambulină în materie de imagine, doar că până în acest moment sondajele arată că nu prea le-a reuşit. Violeta Alexandru nu este totuşi Lia Olguţa Vasilescu şi nu are aceeaşi priză la public. Însă, conform surselor Capital, în perioada următoare actualul ministru al Muncii ar urma să fie expusă într-o lumină favorabilă şi să iasă foarte mult în evidenţă. Se pare că ar fi  fost puşi la bătaie mulţi bani pentru ca reprezentanţi ai mass media să o promoveze.

În momentul de faţă, în interiorul PNL se duc lupte aprige pentru împărţirea puterii în partid şi mai ales a candidaturilor. Dacă Violeta Alexandru ar fi desemnată în acest moment candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, ea ar avea şanse minime în faţa unei Gabriela Firea extrem de determinate şi mai ales în faţa lui Nicuşor Dan, care stă cel mai bine în sondaje.

Şi Vlad Voiculescu, din partea PLUS, vrea Primăria Capitalei, semn că Bucureştiul este un pol al puterii extrem de important, mai ales că are în gestiune foarte mulţi bani şi instituţii cheie, cum sunt de exemplu, spitalele.

Cert este că lupta pentru desemnarea candidaţilor la Primăria Capitalei este mai aprigă ca niciodată şi pe masă sunt deja puşi la bătaie foarte mulţi bani pentru promovarea candidaţilor la candidaturi.

 

Vezi și:

Razie de amploare în Centrul Vechi din Capitală. Au fost aplicate amenzi usturătoare

De necrezut! Prețul gazelor românești, cu 32% mai mare decât pe bursa de la Viena

Ludovic Orban, despre vânzarea de către Exxon a afacerii din Marea Neagră: Ce putem face noi?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare