sursa foto:   INQUAM Photos/Daniel Stoenciu

Ieșire a lui Marcel Ciolacu, după ce legea offshore a trecut de Camera Deputaților: ‘Întotdeauna PSD trebuie să vină să intervină și să rezolve problema’

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, după votul din plenul Camerei Deputaţilor, pe legea offshore, că întotdeauna PSD trebuie să vină să rezolve problema, şi le-a transmis celor de la USR că au avut o majoritate şi nu au adoptat legea. Liderul PSD a mai precizat că, din momentul în care vom scoate prima moleculă din această investiţie, România va deveni un jucător regional important. ”Restul, cu tot respectul, e cancan”, a spus el, în finalul discursului.

Marcel Ciolacu a afirmat, după vot, că ”nu vrea să se refere la trecutul îndepărtat sau cel mai apropiat, când a existat o majoritate parlamentară pentru a trece această lege şi nu au făcut acest lucru”.

”Îmi pare rău pentru lucrurile majore care se întâmplă în România, întotdeauna PSD trebuie să vină să intervină şi să rezolve problema”, a spus Ciolacu, în aplauzele grupului PSD.

El a continuat: ”Cu adevărat, România în acest moment a intrat în linie dreaptă pentru independenţă energetică. Acesta este lucrul cel mai important, statul român, prin taxe directe şi indirecte, va încasa 60% din valoarea gazelor din Marea Neagră, iarăşi un lucru foarte important şi din momentul în care vom scoate prima moleculă din această investiţie, România va deveni un jucător regional important. Restul, cu tot respectul, e cancan”, a spus liderul PSD de la tribună, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare