sursa foto:  ziuanews.ro

Ieșire dură a lui Mihai Mărgineanu: ‘Oameni puțini, restul populație’

Actorul Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman, după acesta din urmă a fost criticat vehement pentru declarațiile privitoare la noul coronavirus.

Mărgineanu îi numește „oi” pe cei care l-au atacat pe Bittman.

Oameni putini, restul populatie , spunea un regretat actor candva pe la mijlocul anilor 90.
Adica, ca sa inteleaga si conformistii anului 2020, sunt mult mai multe oi decat lupi . Si ca sa inteleaga si conformistii mai tari de cap ai anului 2020 , adica sunt foarte multi prosti si prea putini destepti in aceasta lume normala.
Totdeauna, desteptii au trait altfel decat turma , au fost liberi si s-au exprimat liber atunci cand au avut de spus ceva. Oile, in schimb, au inventat politically corect.
Dan Bitman este un om liber, destept si vreti nu vreti, unul dintre marii artisti in viata ai poporului asta din care fac parte multe oi senile. Este un om destept, educat , a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta . A fost rand pe rand student, absolvent, rocker si ne-rocker, prezentator de succes, om poltic si om de afaceri, tata a trei baieti mari si frumosi si visul erotic al tuturor iubitelor noastre
Atunci cand un om ca Dan Bitman are ceva de spus , orice destept din Romania sau de aiurea, ar trebui sa asculte ca poate invata ceva.
In general, oile nu asculta . Ele doar injura si se enerveaza in fata televizorului!”, este mesajul transmis de Mărgineanu, pe Facebook.

Vezi și

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Vești bune! Se dau bani pentru o nouă categorie de români

Întârzierea Guvernului, pe timp de criză, îi costă pe români! Băncile au început să pună popriri pe conturi, în plină pandemie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare