sursa foto:  facebook Victor Ponta

Imagini de senzație cu Victor Ponta În Parlament! A venit cu o mască improvizată: ‘Orban vrea să mă amendeze că nu port mască’

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a prezentat în plenul Camerei Deputaților într-un mod ironic cu privire la obligativitatea purtării măștilor de protecție. El a purtat o mască peste care era amplasată o folie transparentă, pentru că altfel ‘se supără Guvernul’.

 

„Înţeleg că domnul prim ministru Orban vrea să mă amendeze că nu port mască. Îi promit domnului prim ministru şi când merg la baie să mă gândesc la măsurile economice ale domnului prim ministru voi purta această mască, uitaţi-vă! Ia uitaţi-vă! Sper să fie bună pentru domnul prim- ministru, pentru că aşa e în Parlament: nu trebuie să vorbim şi nu trebuie să spunem ceea ce gândim, că se supără Guvernul” a spus Victor Ponta.

El a spus, ironic, că modelul său de mască este omologat pentru măsurile economice ale Executivului.

„Pentru domnul prim ministru port masca. Cred totuşi că masca nu trebuie să ne afecteze memoria”, a afirmat ulterior Ponta, într-o altă intervenţie.

Citește și:

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare