sursa foto:  romaniatv.net

Încep să curgă acuzațiile la adresa lui Florin Cîțu: ‘Puterea nu se ia cu japca’, ‘Nu îți aduci prietenul să-l faci numărul doi în partid’

Ciprian Ciucu, președinte PNL București și primar al Sectorului 6, și Alexandru Muraru, deputat PNL, au rupt tăcerea și au lansat acuzații grave la adresa președintelui demisionar al partidului, Florin Cîțu.

Ciucu i-a reproșat lui Cîțu că a luat „puterea cu japca”.

„Puterea nu se ia cu japca, ci prin cooperare”, a spus Ciprian Ciucu, la Digi 24.

De asemenea, Alexandru Muraru a acuzat că Florin Cîțu și-a făcut prietenul „numărul doi în partid”, făcând referire la Dan Vîlceanu, cel care a demisionat din funcția de secretar general al PNL și astăzi și-a anunțat demisia și din funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene.

Totodată, Muraru a subliniat că Nicolae Ciucă este cel mai potrivit nume pentru a prelua președinția PNL.

„Doar în Partidul Comunist exista cutuma că toate mandatele trebuie duse la capăt orice s-ar întâmpla. Niciodată în istoria PNL nu s-a plecat în acest fel, să nu-și găsească niciun coleg, să-și înregistreze demisia. Nu îți aduci prietenul să-l faci numărul doi în partid. Acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată în PNL. Nicolae Ciucă este cel mai potrivit nume pentru a prelua președinția PNL”, a afirmat Muraru.

Atât Ciprian Ciucu, cât și Alexandru Muraru au considerat că alianța cu PSD este cea mai bună soluție în acest moment pentru liberali.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare