sursa foto:  stiridecluj.ro

Începe mâine, 2 decembrie! Anunțul făcut de ministrul Muncii, Marius Budăi

Un anunț extrem de important a fost făcut de către Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale. Șeful Muncii a asigurat că până în sărbătorile de iarnă va fi asigurată plata pensiilor.

Potrivit lui Marius Budăi, mâine, 2 decembrie, imediat după Ziua Națională a României, va începe efectuarea plăților, dat fiind că „se lucrează la poștă” în această dată.

Astfel, până în data de 15 decembrie, a precizat ministrul Muncii și Solidarității Sociale, vor ajunge toate pensiile la beneficiari.

Am discutat deja cu Poşta, în data de 2 se vor efectua plăţi, astfel că până în 15 decembrie, să dăm toate pensiile. Se lucrează în data de 2 decembrie, la poştă”, a declarat ministrul Budăi, la Antena 3.

Vezi și Se întâmplă imediat după Ziua Națională a României! Ministrul Muncii afirmă că începe pe 2 decembrie

Marius Budăi, ministrul Muncii: „Cu siguranţă vom asigura aceste plăţi”

Calendarul în plata la cont pe card se păstrează, aşa cum se ştie, în 12-14 ale lunii. Este început de an, o zi-două va fi decalată plata cu efectuarea plăţilor, dar comprimăm plăţile şi aşa cum am beneficiat întotdeauna de sprijinul Poştei Române şi chiar acum, în 2 decembrie, când este liber, se vor face plăţi.

Cu siguranţă vom asigura aceste plăţi”, a subliniat Marius Budăi, după cum am scris AICI.

De la 1 ianuarie 2023, Guvernul României a decis să majoreze punctul de pensie la 1.784 de lei

Guvernul PNL-PSD-UDMR a decis majorarea pensiilor cu un procent de 12,5%, începând cu data de 1 ianuarie 2023, ceea ce înseamnă că punctul de pensie va ajunge la 1.784 de lei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare