energie

companii

mai multe


media & marketing

companii
Cristi Borcea frânge inimi chiar și din pușcarie. Se pare că nici gratiile nu-l pot opri pe eternul amorezat. După ce a reușit performanța de a concepe doi copii în închisoare, cu Alina Vidican, soția sa la acel moment și Valentina Pelinel, amantă și posibil viitoare soție, omul de afaceri ar avea deja fluturași în stomac pentru o altă femeie. Femeia misterioasă ar face parte tot din lumea mondenă și ar fi o brunetă cu notorietate crescută. Se pare că Borcea s-a lăudat  deja apropiaților cu noua cucerire, dar a păstrat pentru el identitatea noii femei, spunând că va afla toată lumea despre cine este vorba când va ieși din închisoare. Vezi și Fabulos! Câți bani câștigă în fiecare lună Andra și Cătălin Măruță Cum a aflat, Valentina Pelinel a luat foc și a declarat pentru Can Can că nimic nu este adevărat. Desigur povestea pare trasă la indigo cu cea trecută, când Vidican spunea același lucru legat de zvonurile legate de legătura dintre Super Borcea și fostul fotomodel. ”Suntem foarte bine. Nişte penibilităţi (n.r. zvonurile potrivit cărora Cristi Borcea ar fi înşelat-o cu o brunetă). Noi suntem foarte fericiţi şi nu plecăm urechea la ce se scrie. Da, m-am retras din viaţa publică, aşa cum am spus că o voi face după ce voi naşte. Nu e normal aşa? Să am un timp pentru mine şi pentru Milan?!. Nu ne pregătim de botez, pentru că nu ştim când va fi”, a declarat Valentina Pelinel pentru Cancan.ro.
15:42

mai multe


resurse naturale

companii

mai multe


sănătate

companii
Fostul profesor de filosofie și etică, din facultate, al medicului Gheorghe Burnei face o serie de dezvăluiri incendiare într-o scrisoare tulburătoare prezentată de magnanews.ro Ion Batlan, căci acesta este numele dascălului universitar, critică mass-media din România, pentru atacul pe care l-a declanșat împotriva cunoscutului medic ortoped. Mai mult, acesta susține că dacă Burnei ar fi fost interesat de bani, ar fi plecat în Anglia, când i s-a propus un salariu mare în lire. „Cum se poate afirma pe toate ecranele televiziunilor actul medical când nu există nicio probă? Eu știu că deseori îl preocupă un caz pe care vrea să-l rezolve, stă la el de câteva zile, studiindu-l, iar acuzațiile care i se aduc sugerează că așteaptă bani mulți și de aceea pacienții nu erau operați imediat. Dacă ar fi fost interesat de bani, desigur că ar fi plecat în Anglia. Atunci i s-a propus un salariu foarte mare în lire, dar el a preferat să rămână în țară spunându-mi că vrea să-i ajute, cât poate, pe pacienții de la el din țară și că salariul de profesor universitar îl ajută să trăiască decent. S-a făcut mare caz de câțiva dintre foștii săi pacienți că au rămas cu serioase sechele. Eu știu că mulți părinți care veneau cu cazuri ce aveau malformații sau leziuni foarte grave, care erau refuzați de alți medici, se rugau insistent de profesorul Burnei să-i salveze copilul și acesta se angaja cu mari riscuri. Și dacă un copil rămânea cu un picior sau cu o mână mai scurtă, profesorul Burnei îi ajuta să scape de moarte, să trăiască. De aceea era așa de mult căutat căci în mii de cazuri a reușit să învingă bolile sau chiar moartea. Aceste mii de cazuri de ce nu se iau în considerare?”, a scris profesorul Batlan. Întreaga epistolă o puteți citi AICI! Vezi și  De necrezut! Ce salariu are acum Mircea Badea la Antena 3 Surpriză! Cât de bogată este de fapt Alina Bica comparativ cu Laura Codruța Kovesi

Adevărul nespus despre fata împușcată în cap la Oradea! Nedreptatea pe care i-a comis-o Justiția când avea 14 ani

Fosta avocată a Alinei Bica rupe tăcerea!

22.03.2017

mai multe


tech

companii

tech  /  Lovitură de teatru! De ce ar fi plecat Cătălin Marinescu de la ANCOM, instituție foarte importantă în România

Mandatul său expirase deja de doi ani, dar abia acum Cătălin Marinescu şi-a dat demisia de la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), o instituție extrem de importantă. Marinescu a condus instituţia din 2009 cu o mână de fier, dar pe 1 aprilie 2015 i-a expirat mandatul şi în prezent ocupa funcţia, temporar, potrivit legii, până la numirea unui succesor. Sub conducerea lui s-a desfăşurat una dintre cele mai mari licitaţii din istoria României, prelugirea licenţelor pe piaţa de telefonie mobilă, unde statul a încasat peste 700 milioane euro. Vezi și Se vinde RCS & RDS! Cine cumpără! Pentru puternicii operatori telecom din piaţă, Marinescu a fost o "nucă" extrem de tare. În timpul mandatului guvernului Ponta, PSD a dorit să îl schimbe cu Alexandru Petrescu, actualul ministrul al IMM-urilor, dar operaţiunea a eşuat după alegerea lui Klaus Iohannis ca preşedinte al României. Preşedintele ANCOM este nominalizat de premier, dar trebuie să fie aprobat şi de preşedintele României, potrivit realitatea.net. De data aceasta se pare că eliminarea lui Marinescu de la butoane a reușit, iar PSD dorește să impună în această funcție importantă un om de încredere al partidului. Sub presiunile politice, se pare că acesta nu a mai putut face nimic decât să-și prezinte demisia.
12:17

mai multe


transport & auto

companii
Vești bune pentru românii care vor să-și cumpere o mașină nouă! Dar nu orice mașină, ci una mai specială! Guvernul vrea sa le acorde in acest an cumparatorilor de autoturisme electrice o prima de 10.000 de euro, dublu fata de suma oferita in 2016.
Ministrul Mediului spune ca vrea sa aloce fonduri suficiente pentru o mie de masini electrice, adica de sase ori mai multe decat s-au vandut anul trecut. Guvernul a aprobat miercuri bugetul Fondului pentru Mediu, din care se va acorda subventia prentru masinile ecologogice.
Daniel Constantin, ministrul Mediului: "La Rabla Plus, acolo unde vrem sa achizitionam si punem la dispozitie fonduri pentru nu mai putin de o mie de masini electrice. Suma, prima pentru acest an, va fi dublata la aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare beneficiar."
Proiectul Rabla Plus pentru acest an prevede alocare primei, sub forma unor ecotichete de 45.000 de lei, pentru masinile pur electrice si de 20.000 de lei pentru cele hibride. Anul trecut s-au vandut peste 1.000 de masini hibride, insa doar 167 de masini pur electrice, desi producatorii lor sustin ca au costuri foarte mici de exploatare.
Alexandru Seremet, reprezentant producator de masini electrice: "Pe 100 de kilometri pentru o astfel de masina eu platesc undeva intre 5 si 8 lei, in functie de unde imi iau energia si de cat consuma masina. In acelasi timp costurile de intretinere pentru masinile astea sunt mult mai mici, eu nu trebuie sa schimb ulei, filtre, lucrurile pe care trebuie sa la fac la o masina obisnuita", potrivit stirileprotv.ro.
09:32

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.