sursa foto:  evz.ro

Informația care dă totul peste cap! Ce se va întâmpla cu Alina Bica (surse)

Lovitură de teatru! Reținută săptămâna trecută în Italia, fosta șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Alina Bica, ar urma să fie plasată în arest la domiciliu, până la momentul extrădării în România.

Informația a fost făcută publică de surse ale Antena 3.

Săptămâna trecută, Alina Bica a fost identificată în Peninsulă și reținută de oamenii legii, împreună cu Ioan Bene.

În zona în care se afla fosta șefă DIICOT a fost depistat și afaceristul Ioan Bene, condamnat la șase ani și două luni pentru evaziune fiscală, fals în înscrisuri și uz de fals.

La 27 noiembrie 2019, Alina Bica a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de DNA că l-a favorizat pe omul de afaceri Ovidiu Tender.

În iarna anului 2018, Bica fusese eliberată din penitenciarul din Costa Rica

Fosta șefă DIICOT a fost eliberată din penitenciarul din Costa Rica în luna decembrie 2018, după ce a depus o contestație față de formarea completurilor de cinci judecători. Instanța supremă a hotărât atunci suspendarea executării pedepsei de 4 ani de închisoare până la soluționarea dosarului.

Bica a fost condamnată pentru favorizarea făptuitorului, după ce i-a ridicat sechestrul asigurator asupra acțiunilor lui Adriean Videanu. Sechestrul asupra acțiunilor fusese dispus în dosarul Romgaz-Interagro.

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare